TETSİAD ADAYINA DENİZLİ DESTEĞİ

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkan Adayı Şerafettin Demir, Türk ev tekstilinin en önemli merkezlerinden olan Denizli’yi ziyaret etti.

  • 17 Haziran 2019 - 10:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Aralarında Zafer Katrancı, Arif Şensöz ve Ahmet Zora gibi isimlerin bulunduğu Denizli çalışma grubu ile değerlendirmeler yapan Demir ve birlikte olduğu heyet, şehrin tamamına yakın bir kesiminin tam desteğinin oluştuğu görüşünde birleştiler. Yeni yönetim kurulu programı ve yapılanması ile ilgili olarak da toplantıya katılan Denizlili üyeleri bilgilendirdiler. Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) 27 Ağustos’ta yapılacak olan Genel Kurulu için sektörün önde gelen büyük firmaları tarafından, birleştirici isim olarak aday gösterilen Ankara Tekstil San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Demir, Denizli’de önemli temaslar gerçekleştirdi. Türkiye ev tekstilinin lokomotif illerinden biri olan ve TETSİAD’ın 108 üyesinin bulunduğu Denizli’de iki gün boyunca çeşitli görüşmeler gerçekleştiren Demir, bu kapsamda şehrin önemli sanayicilerinden Zafer Katrancı (Ozan Tekstil), Arif Şensöz (Neşe Tekstil) ve Ahmet Zora (Zorel Tekstil) önderliğinde oluşturulan Denizli çalışma gurubu ile bir araya geldi. Her üç isim de; Şerafettin Demir’in liderliğinde sektörün geleceğe sağlam adımlarla yürüyeceğini ve herkesi kucaklayan bir aday olduğuna inandıklarını belirttiler. Demir’in adaylığına tam destek verdiklerini ve yeni dönemde sektör adına önemli projelerin hep birlikte gerçekleştirileceğini ifade ettiler.

40’A YAKIN FİRMA ZİYARET EDİLDİ

Şerafettin Demir, Fatih Dereköylü, Cengiz Özmen, Ali Rıza Hasoğlu, İsmail Ağaoğlu, Mehmet Pamuk ve Denizli çalışma grubu üyeleri iki günlük program kapsamında 40’a yakın firmayı ziyaret ettiler. Yapılan görüşmelerde sektörün içinde bulunduğu durum ile ilgili bilgi verilirken, aynı zamanda sektörün geleceği adına yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.  Öte yandan yine ziyaret kapsamında Denizli Çalışma Grubu Başkanı Zafer Katrancı önderliğinde, Arif Şensöz, Ahmet Zora ve şehrin diğer güçlü şirketlerinin katılımı ile bir değerlendirme toplantısı yapılırken, katılımcı firmalar yapılan çalışmalar ve ulaşılan sonucun memnuniyet verici olduğunu söylediler.