TERMİK SANTRALİ ENGELLEMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

CHP Denizli İl başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar ve Tavas İlçe Başkanı Erdoğan Şama Avdan mahalle Muhtarı İlhan Kulaç ile birlikte Tavas Ziraat Odası mı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

  • 28 Nisan 2020 - 10:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP'li İl Başkanı Çavuşoğlu, Milletvekili Sancar ve Tavas İlçe Başkanı Şama daha sonra termik santralin yapılacağı Avdan Mahallesine giden CHP heyeti santralin yapılacağı alanda incelemelerde bulundular.

İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu burada yaptığı açıklamada "Dünya termik santrali terkediyor. Biz tarımı, ormanı ve doğayı katledecek termik santrali kurmaya çalışıyoruz. Bu gün yerinde incelemek için santral alanını gezdik. Yaklaşık 1 saat boyunca ormanın içinde tarlaların ve zeytin bahçelerinin arasında dolaştık. Burada termik santrali yapmak ihanettir. Avdan mahallesine kurulmaya çalışılan bu termik santrali engellemek için ne gerekiyorsa biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Doğayı katledecek bu projeyi engellemek herkesin görevidir. Bunun sağı solu olmaz bu hepimizin namus borcudur" dedi.

Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar'da Tavas'ın Avdan Mahallesinde yapılması planlanan termik santral bölgesinde olduğunu ve termik santralin vereceği zararları bildiğini söyledi. Sancar, çevrenin yok edilmesine izin vermeyeğini söyledi.