TEKNİK EKİBİMİZE VE OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

ING Basketbol Süper Ligi’nde son olarak Anadolu Efes’e kaybeden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te Asbaşkan Gökhan Gökşin, teknik ekibe ve oyuncu grubuna inandıklarını belirtti. Hedeflerinin uzun soluklu olduğunu ifade eden Gökşin, “İlk kez mücadele ettiğimiz Süper Lig’de şu ana kadar güzel işler yaptık. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Uzun vadede çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Kalan maçlarda en iyi sonuçları elde edip sezonu tamamlamak istiyoruz. Oyuncularımıza güvenimiz tam” diye konuştu.

  • 16 Nisan 2022 - 06:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

ING Basketbol Süper Ligi’nde üst üste aldığı kötü sonuçların ardından ligden düşme korkusunu derinden hissetmeye başlayan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te Asbaşkan Gökhan Gökşin, Anadolu Efes yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu. Alınan yenilgiye rağmen takımın en iyi şekilde mücadele ettiğini ifade eden Gökşin, “Anadolu Efes karşısında elimizden geleni yaptık. Ancak Avrupa Şampiyonu takımla karşılaştığımızı unutmamak lazım… Biz yönetim olarak teknik ekibe ve oyunculara sonuna kadar güveniyoruz. Bu sezon ilk kez mücadele ediyoruz, dönem dönem şanssız yenilgiler aldık. Çok iyi tecrübeler edindik. Kalan 3 maçta da en iyi şekilde mücadele edeceğiz ve sezonu sıkıntısız bir şekilde tamamlayacağız” dedi. Gökşin, ligden düşmeyi akıllarının ucundan bile geçirmediklerini söyledi.

DARÜŞŞAFAKA, ALİAĞA VE BAHÇEŞEHİR MAÇLARI KALDI

Ligde oynadığı 27 maçta aldığı 8 galibiyetle 13’üncü basamakta yer alan temsilcimiz ligde sırasıyla Darüşşafaka, Aliağa Petkim ve Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Yeşil-siyahlılar Aliağa Petkim’i Denizli’de mağlup etmesi durumunda ligde kalmayı garantileyecek. Ayrıca Yukatel Merkezefendi Basket’in önümüzdeki hafta Darüşşafaka’yı mağlup etmesi durumunda, rakiplerinin alacağı skorlara göre ligde kalmayı garantileyebilir.