TAVAS'TA KAZA: 1 ÖLÜ 4 YARALI

Denizli'nin Tavas ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

  • 22 Kasım 2019 - 02:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay Denizli'nin Tavas ilçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Medet kavşağı olarak bilinen noktada 2 aracın karıştığı trafik kazasında 55 yaşında olduğu öğrenilen Perihan İsenlik kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken aynı kazada 4 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Tavas ilçesi Medet Mahallesinde meydana geldi. Mehmet G. idaresindeki 20 RS 734 plakalı otomobil ile Nihat İsenlik idaresineki 64 HB 676 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 64 plakalı otomobilde yolcu koltuğunda oturan Perihan İsenlik ağır yaralandı. Aynı otomobilin sürücüsü Nihat İsenlik ile diğer araç sürücüsü Mehmet G. ile yolcu bölümünde oturan ve ismi öğrenilemeyen yolcu yaralandı.

Kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Yaralılar için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak ağır yaralanan Perihan İsenlik’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra biri ağır 4 yaralıyı hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 55 yaşındaki Perihan İsenlik kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Yaşanan üzücü kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.