TATIK’TAN BULDAN TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

28. Dönem İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, milletvekilliği seçimlerinin son bulmasıyla ilçe teşkilatlarını gezerek teşekkür ziyaretlerinde bulunmaya başladı.

  • 24 Mayıs 2023 - 22:52
  • Son Güncelleme : 24 Mayıs 2023 - 22:55

Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel’in Denizli’de düzenlediği mitingde de bulunan İYİ Partili Kadir Tatık, milletvekilliği seçimlerinin son bulmasıyla 2. tur çalışmalarının arasında Buldan’a ziyarette bulundu. 


Seçim sürecini ve 2. tur ile ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı görüşmede fikir alışverişinde bulunan teşkilat üyeleri ve Tatık, seçime son 4 gün kala herkesin sandığa gitmesi gerektiğinin anlatılması gerek dedi. 

Özellikle gençlerin sandıktan vazgeçmemesi gerektiğini dile getiren teşkilat üyeleri ve İYİ Partili Kadir Tatık, seçimin kazananı biziz mesajı verdi.


Buldan ilçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanı ve teşkilat üyelerine teşekkürlerini sunan Tatık; “Bugün seçim sürecinde tam kadro bize destek veren, ayrıca Gik üyemiz Temel Başbuğ'un da memleketi olan Buldan'ı ve Buldan ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ettim. Yine yönetim kurulunun birçok üyesi ile ilçe başkanımız Süleyman Yoldaş ve Temel Başbuğ ziyarette bizi karşıladılar kendilerine samimeyetleri ve el emeği ile hazırlayıp ikram ettikleri kekleri ve tatlı dilleri için teşekkür ederim. Buldan'da olmaktan ve onları tanımaktan şeref duydum. Bu vesile ile diğer tüm ilçe teşkilatlarımiza da teşekkür ediyorum” dedi.