TAŞIT TAKSİT, DENİZLİ'DE 2. TÜRKİYE'DE 5. ŞUBESİNİ AÇTI

Gelinim Mutfak'ta ile ünlenen Miyase Türkel'den Denizli'ye yatırım.

  • 13 Aralık 2023 - 13:57
  • Son Güncelleme : 13 Aralık 2023 - 14:14

Denizli'de faaliyet gösteren Taşıt Taksit, Otonomi Denizli'nin ev sahipliğinde düzenlenen özel bir organizasyonla ikinci şubesini açtı. Açılış etkinliği, bölgedeki önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Demet Özkan Değirmenci, Otonomi Denizli yönetimi ve Otonomi Denizli esnaflarının yoğun katılım gösterdiği etkinlikte konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Bugün açılışını yapan Taşıt Taksit Otonomi ile Otonomi Denizli'nin ne kadar büyüdüğünü bir kez daha görüyoruz. Açılışını gerçekleştiren esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.


Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ise, "Bugün Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir'den sonra Denizli'de de şubesini açan Taşıt Taksit ailesine Denizli'ye hoşgeldiniz diyorum. Artık Otonomi Denizli'ye gelen arabasını beğenecek, kredisini çekebilecek, noter işlemlerini gerçekleştirip çıkacak" dedi.


Açılışın ardından bilgilendirmelerde bulunan Taşıt Taksit Otonomi Şubesi kurucusu Nihat Semerci ise, "1 milyona kadar 60 ay vadeli taşıt kredi imkanlarımızla Otonomi Denizli'de konuklarımıza yardımcı olmaya başladık. Tüm kampanya ve fırsatlarımızı aktif olarak sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.


Açılışta konukları ağırlayan Otonomi Denizli yönetim kurulu başkanı Tekin Türkkal’da organizasyonda bir konuşma yaparak konuklara hoşgeldiniz dedi. Türkkal; “Günden güne büyüyen Otonomi Denizli’de bugün açılışını gerçekleştiren Taşıt Taksit’e Otonomi Denizli ailesine hoşgeldin demek istiyorum. Bugün bir kez daha görüyoruz ki Otonomi Denizli Ege’nin en büyüğü olmakla kalmıyor aynı zamanda Türkiye’de sınırları zorlayarak büyümeye devam eden bir marka olmaya devam ediyor” dedi.


Taşıt Taksit kurucusu ve Gelinim Mutfakta programıyla tanınan Miyase Türkel de açılışa eşi Özgü Türkel ile katılan isimler arasındaydı. Türkel, misafirleri ağırlayarak Taşıt Taksit imkanları hakkında bilgi verdi. Organizasyonun sonunda konuşan Türkel; "Bugün bizim için çok özel bir gün. Denizli'de 2. şubemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Çınar şubemizin ardından bugün Otonomi Şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Çok yakın bir zaman içerisinde showroom açılışımızı da gerçekleştireceğiz. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.