TAŞER VE YANIK AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Sevgi dolu birlikteliklerini taçlandıran ve kalplerini sonsuza kadar birleştiren Eda Yanık ve Azat Taşer muhteşem bir düğün töreniyle evlilik yolculuklarına adım attılar.

  • 16 Temmuz 2023 - 17:08
  • Son Güncelleme : 16 Temmuz 2023 - 17:15

Dün, Şato Garden’de gerçekleşen düğün merasiminde Denizli’nin tanınmış ailelerinden Taşer ve Yanık aileleri bir araya geldi. Aile ve yakın dostlarının katılımıyla unutulmaz bir kutlama haline gelen düğünde Pamukkale Üniversitesi doktorlarından Genel Cerrah Doktor Azat Taşer ile meslektaşı Eda Yanık dünya evine girdiler. 


Gelin adayı Eda Yanık, büyüleyici bir gelinlikle törene damgasını vurdu. Zarafeti ve güzelliğiyle tüm gözleri üzerine çeken gelinin mutluluğunu yüzünden okunuyordu. Damat adayı Azat Taşer ise şık takımıyla gelin hanıma eşlik etti ve heyecanı yüzünden okunuyordu.


Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın kıydığı nikahta şahitler ise Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Denizli’nin tanınan simalarından Gıyasettin Taşer idi. Nikah merasiminin gerçekleşmesiyle nikah cüzdanı genç çifte verildi ve eğlence kaldığı yerden devam etmeye başladı.


Gelin ve damat, bir ömür boyu sürecek olan bu birlikteliklerine ilk adımlarını attıkları bu muhteşem düğünle dostlarının ve ailelerinin şahitliğinde kutlama şansı buldular. Bizlerde Haberci Kuş ailesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.