SUPÇİN PAMUKKALE'YE ADAYIM DEDİ

Denizli'de İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde toplantı düzenledi. Toplantıda Süpçin, Pamukkale İlçe Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

  • 04 Ocak 2020 - 23:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde açıklamalarda bulundu. Süpçin, “Demokrasiye, adalete ve liyakata inanmış, iktidar olmak için ve Türkiye’nin İYİ günlere kavuşması için var gücüyle çalışan bugün burada olan olamayan üyesinden genel merkez teşkilatına kadar tüm dava arkadaşlarım İyi ki varsınız.” dedi.

Süpçin, "Değerli katılımcılar sizlerin de takip ettiği siyasi partiler kongre sürecine girmiş bulunmaktadırlar. Türk siyasi hareketine İYİLİK hareketi olarak girmiş, milliyetçiliği ekonomik ve sosyal tüm alanlara yaymayı, Atatürk’ün izinde çağdaş medeniyet seviyesini geçmeyi hedeflemiş, ülkemizin tüm insanlarının refahını hedef almış partimizin kongre süreci de başlamış bulunmaktadır. Bugün bu kongre sürecinde İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na adaylığımızı açıklamak üzere huzurlarınızdayım." dedi.

Niçin Aday olduk? sözünü dile getiren Süpçin, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı hak arama mücadelesine, onun inacını ve heyecanını paylaşarak kötü yönetilen Türkiye’nin bu gidişatına itiraz ederek yıllarca omuz omuza mücadele ettiğimiz yapıdan ve mensubu olmaktan onur duyduğum Türk Ocakları Denizli Şube Başkanlığı görevimden büyüklerimizin onayıyla ayrılarak milletvekilimiz kurucu il başkanımız sayın Yasin Öztürk’ün başkanlığında Pamukkale İlçe teşkilatı olarak göreve başladık." dedi.

Partinin Pamukkale ilçesinde görevli veya gönüllü hep birlikte almış olduğu kuruculuk görevini layıkıyla yerine getirdiğine inanan Süpçin, şunları söyledi, "Yine yerel seçim döneminde partimiz için çalışmalara katılarak partimize ve millet ittifakına bütün gayretimle destek olduğumu belirtmek istiyorum. Demokrasimizin olmazsa olmazı olan siyasi partilerimizin varlığı kaçınılmaz bir gerçektir. Siyaset demek aslında millete hizmet sanatıdır. Bu görevlere talip olanlar ülkesine ve milletine vefa borcunu ödemek için yola çıkmalıdırlar. Biz de milletimize hizmet etmek, bu uğurda partimizi büyütmek, yerelde ve genelde etkili siyaset üretebilmek için göreve değil hizmete, başkanlığa değil nefer olmaya talip olduk.  Milletimiz ve partimiz için tabandan en tepeye kadar hepimiz birer nefer olacağız! Pamukkale kurucu ilçe başkanlığı evrakının şahsıma tebliğinden, ilk olağan kongremize, bilahare 24 haziran seçim sürecinde ve sonrasından bu güne kadar hiçbir sorumluluktan kaçmadık. Yeni kurulan bir partinin üye kayıtlarını kısa bir sürede Bin ikiyüz civarına çıkararak bizden sonra yeni atanan yönetime emanet ettik. Yönetim kurulumuzla, mahalle temsilcilerimizle, sandık ve bina sorumlularımızla, hasılı tüm üyelerimiz ve dava arkadaşlarımızla beraber kısa zamanda bir çok işe imza attık. Tabandan tepeye kadar yaptığımız istişareler neticesinde Pamukkale ilçemize partililerimizin aday olmamız noktasındaki isteklerine kayıtsız kalamazdık. Yaptıklarımızın devamını getirmek, hayalimizdeki pamukkale teşkilatını tüm kurul ve üyelerimizle istişare ve bilim yoluyla oluşturup yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yalnızca seçim zamanları ve kongre zamanları değil sürekli sahada olmak için, sadece partililerimizin değil tüm halkımızın derdiyle dertlenip sevinçlerine ortak olmak için,  üyelerimizin daveti Allah’ın izniyle Merkezefendi ilçemizde olduğu gibi Pamukkalemizi de belediye meclisimizle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi’nin esaretinden kurtaracağını belirten Süpçin, "Bu düşüncelerle partimizin girdiği kongre sürecinde yönetimlere talip olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim. Ayrıca kongre sürecimizin son derece demokratik, hukuka uygun ve tüm adayların eşit yarışabileceği bir süreç olmasını, delege seçimlerimizin mümkünse mahallelerde üyelerimizin ayağına giderek gerçekleştirilmesini ve aynı zamanda kongreye katılımın azami seviyede tutulması için gayret gösterilmesini temenni ediyorum." dedi.

Süpçin, "Siyaset fedakarlıktır. Siyaset istişare etmektir. Siyaset milletini ve halkını çok sevmektir. Milletimizi seviyoruz, ortak akılı hak ve adalet yolunda İYİLİK hareketinde yöntem olarak benimsiyoruz. Partimizin ve hareketimizin dününde vardık, bugün yine varız ve yarın yine olacağız! İlahi adalet yerini bulacak! Pamukkale İYİ olacak!" ifadelerini kullandı.