SOSYAL MEDYA GRUBU YÖNETİCİSİ HAKKINDA DOLANDIRICILIK İDDİASI

Denizli'nin en çok üyeye sahip sosyal medya gruplarından biri olan Denizli Trafik Yaşam Grubu yöneticisi O.B. hakkında sosyal medyaya atılan iddialar bomba etkisi yarattı.

  • 04 Ekim 2019 - 20:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Daha önce halı yıkamacılık yapan ve oluşturduğu sosyal medya grubu ile gazeteciliğe soyunan O.B. hakkında sosyal medyaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Denizli'de bir çok habere de konu olan aktivitelere imza atan ve bazı belediyelerden de maddi destek aldığı bilinen O.B.'nin bağış için gönderilen parayı cebine attığı iddia ediliyor.

Bu akşam bir vatandaşın iddiası Denizli gündemine bomba gibi düştü. Denizli Trafik Yaşam Gurubu yöneticisi O.B.’ye kurban bayramında bir aileye yardım etmesi için gönderdiği 500 avronun yerine ulaşmadığını soran bir vatandaş aldığı cevap karşısında şok yaşadı.

KÜFÜR VE HAKARETLERLE KARŞILIK ALDI

Yurt dışında yaşadığı için konudan yeni haberi olduğunu iddia eden vatandaş para yerine ulaşmamış neden diye sorduğunda "veremedim, veririz" gibi cevaplar alınca yapılan yazılı konuşmayı ve O.B.’nin yaptığını iddia ettiği hakaretleri sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede çok sayıda insan tarafından paylaşılan yazışma kısa sürede Denizli’de en çok konuşulan konu oldu. Küfürlü diyaloglar ise şaşkınlıkla karşılandı.

GRUP YÖNETİCİSİNDEN İLK AÇIKLAMA

Grup yöneticisi O.B. ise Haberci Kuş'a yaptığı açıklamada hesabın sahte olduğunu wp yazışmalarının da sahte olduğunu iddia ederek, yazışma sahibi kişinin dekontoları paylaşmasını talep etti. Kendisinin insanları buluşturarak yardımda bulunduğunu dile getiren O.B. yardımları bu şekilde gerçekleştirdiğini kaydetti.