SON GÜNE GELİNDİĞİNDE RAKİBİ KALMADI

CHP Denizli'de kongre sürecinin sonuna gelindi. Yarın yapılacak olan Denizli il kongresi seçiminde 4 adaylı başlayan süreç tek adayla son bulacak.

  • 23 Eylül 2023 - 20:56
  • Son Güncelleme : 23 Eylül 2023 - 21:11

CHP Denizli'de kongre sürecinin sonuna gelindi. Yarın Merkezefendi Kültür Merkezi'nde yapılması planlanan CHP Denizli İl Kongresi'nde tek aday var. 

Kongre süreci Tolga Varlıker, Ahmet Divarcı, Ayşe Hazer ve Ali Osman Horzum'un adaylıklarıyla başlamıştı. Fakat son güne gelindiğinde Ayşe Hazer'in de çekilmesiyle mevcut başkan Ali Osman Horzum tek adaylı bir seçime gidecek. Seçimde son güne gelindiğinde Ali Osman Horzum'un rakibi kalmadı.

Merkezefendi İlçe Kongresi sonrasında adaylıktan çekilen Tolga Varlıker'in ardından Ahmet Divarcı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekildiğini duyurdu. Bugün ise son dakika gelen bir bilgiye göre yönetimiyle birlikte ortak karar vererek çekildiğini açıklayan Ayşe Hazer ile aday sayısı teke indi. 

Yarın saat 10.00'da başlayacak olan kongrede Ali Osman Horzum tek başına kongreye girerek süreci CHP Denizli İl Başkanı olarak sürdürecek.