SOLUKSUZ ALKOL ALAN ADAM YOL ORTASINDA YIĞILDI

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde alkol alan vatandaşlar sokağı birbirine kattı. Dün öğlen saatlerinden beri alkol aldığını söyleyen vatandaş sokağın ortasında yere yığılırken, arkadaşlarının kaldırmak için tekme atması ise şaşkınlık yarattı.

  • 13 Nisan 2022 - 18:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bugün akşamüstü yaşanan olayda alkollü şahıslar sokağı birbirine kattı. Altıntop mahallesinde meydana gelen olayda aşırı alkollü olan üç şahıs 1591 sokağa taksi ile geldi. Dün öğlen saatlerinden beri alkol alan şahıslar geldikleri taksinin parasını ödemek istemedi. Parasını almak isteyen taksici ile kısa süreli gerginlik yaşanırken vatandaşların müdahalesi ile taraflar ayrıldı.

Şahıslardan aşırı alkollü olduğu anlaşılan Kürşad K. taksiden iner inmez yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri Kürşad K.’yi hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, Kürşad K.’nin arkadaşlarının şahsı yerden kalkması için tekmelemesi şaşkınlık yarattı.

Olay saatinde haber yapmak için sokağa giden gazeteciler, acil tıp teknisyeni tarafından ‘hasta mahremiyeti’ gerekçesiyle engellenmeye çalışıldı.

kaynak: aynahaber.net