SİZ YOKSANIZ BİZ BİR EKSİĞİZ

ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk kez mücadele edecek Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te Asbaşkan Veli Tefenlili, Denizli’yi gururla temsil edeceklerini söyledi. İy i bir kadro kurduklarını ifade eden Asbaşkan Tefenlili, “Tarihimizde ilk kez Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Yeni sezonda amacımız basketbol severlerin kazansa da kaybetse de ayakta alkışlayacağı bir takım olmak” dedi.

  • 23 Eylül 2021 - 20:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Bu sezon ilk kez ING Basketbol Süper Lig’inde mücadele edecek olan temsilcimiz Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, hafta sonunda ilk sınavını Anadolu Efes deplasmanında verecek. Cumartesi günü saat 20:15’te oynanacak karşılaşma Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

“TÜM GÖZLER BU MAÇTA OLACAK”

 Zorlu karşılaşma öncesi Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’te Asbaşkan Veli Tefenlili açıklamalarda bulundu. Anadolu Efes’in sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en büyük basketbol ekollerinden biri olduğunu ifade eden Asbaşkan Tefenlili, “Sezonu son lig ve Euroleague Şampiyonu Anadolu Efes ile açacağız. Rakibimiz çok güçlü ama bizde elimizden geleni yaparak en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz. Teknik kadro ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. Bizim içinde büyük tecrübe olacak. Sezonu da iki şampiyon takımın açması tüm gözleri de bu maça çevirecek. Takımımıza güveniyoruz” dedi.

“BU TAKIM BİR ÇOK ŞEYİ BAŞARACAK”

Yeni sezona iyi hazırlandıklarını kaydeden Asbaşkan Tefenlili, “ Yıllardır iyi giden bir organizasyonumuz var. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Basketbol camiasında saygınlığı olan bir kulüp haline geldik. Bu sezonda lige renk katmak amacındayız. Kazansa da, kaybetse de basketbol severlerin ayakta alkışlayacağı bir takım olmak istiyoruz. Teknik ekibimiz çok yoğun mesai harcıyor, oyuncularımızda aynı şekilde özverili bir şekilde çalışıyorlar. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Verdiğimiz emeklerin karşılığını alma zamanı geldi. Denizli basketbolu çok seviyor. Bu sezon ki uzun yolculuğumuzda taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Zorlu maçlar bizleri bekliyor, onların desteği ile altında kalkamayacağımız yük yok. Şu an için hedef belirtmek doğru değil ancak gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Yeter ki bize güvensinler, inansınlar. Bu takım bir çok şeyi başaracak” diye konuştu.

“SİZ YOKSANIZ BİR KİŞİ EKSİĞİZ”

Kombine bilet satışıyla ilgili de konuşan Asbaşkan Tefenlili, “Denizli’de inanılmaz bir tribün kültürü var. Bunu geçtiğimiz yıllarda gösterdik. Rakip takım hocaları ve oyuncuları bile Denizli’de taraftar karşısında oynamamanın zorluklarından bahsetti. Bu sezon hiç olmadığı kadar Denizli halkının desteğine ihtiyacımız var. Kombine bilet alarak hem kulübe destek verebilir hem de bu heyecana ortak olabilirler. Onlar yoksa biz bir kişi eksiğiz” ifadelerini kullandı.