SİMGE RADYO20'YE KONUK OLDU

Şarkıları milyonlarca kez izlenen ünlü sanatçı Simge, kentin güçlü sesi Radyo20'ye konuk oldu.

  • 18 Eylül 2019 - 11:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Radyo20'de 2 aydır yaptığı programla sabahtan öğlene kadar keyifli bir sohbet sunan Ümit Türkkan, Ümit Yayında programında,  ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Şarkıları milyonlarca kez dinlenen Türk Pop Müziğinin güçlü seslerinden olan  ünlü şarkıcı Simge Çarşamba günü saat 11.30’da canlı telefon bağlantısı ile programının konuğu oldu.

Yeni çalışmaları ve klibi hakkında konuştukları programda dinleyiciden gelen soruları da Simge ile buluşturdu. Ayrıca geçtiğimiz günlerde As bayrakları şarkısının ardından yeni trend artık Türkçe Rap pop müzik bitiyor söylemine verdiği cevabı programında ünlü şarkıcıya hatırlatt.  Simge ise "Türkçe Rap başka Pop müzik bambaşka bir kulvar. Her ikisi de birbirini bitirmek üzere bir kaygı taşımıyor. Herkesin zevki kendinedir yani dileyen dilediği müzik tarzını dinleyebilir fakat pop müziğinin bitmesi söz konusu dahi olamaz. Aksine her gecen gün  yeni çalışmalar yapılarak daha güçleniyor" cevabını verdi.

Aynı zamanda sanatçıya hareketli şarkıların yanı sıra daha slow çalışmaları olup olmayacağı sorusunu yöneltildi. Simge ise "elbette artık kışa doğru gidiyoruz. Malum insanlar daha melankolik oluyor ve bizlerden de slow eserler bekliyorlar buna yönlikte yaptığımız çalışmalar var. Bu kışda aynı yaz mevsiminde olduğu gibi bomba gibi şarkıları dinleyecilerimizle buluşturacağız" dedi.