ŞİMDİ TUTANAKLAR GÜNDEM OLDU

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ’18 yıl önce araba var mıydı’ ifadelerinin yer aldığı TBMM tutanağının gündem olmasının ardından, sosyal medya hesabından açıklama yaparak yerli otomobil TOGG’u kastettiğini ifade etti. Ök'ün paylaştığı tutanaklarda yerli araba yazarken, CHPli vekillerin değiştirildiğini iddia ettikleri tutanaklarda ‘Yerli’ ibaresi yer almıyor.

  • 26 Kasım 2020 - 10:17
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ’18 yıl önce araba var mıydı’ sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. Bugün sosyal medya hesabından bir TBMM konuşma tutanağı paylaşan Ök, ‘Yerli araba var mıydı yerli araba’ sözlerinin altını çizdi. Ök sosyal medya paylaşımında "Dünden bu yana yapılan bazı espirilerinize ben de çok güldüm. Tabi hakaretler hariç...Bahsettiğim yerli ve milli arabamız TOGG idi. Ama işin aslı şöyle" diyerek tutanakları paylaştı.

CHPli Vekiller "Resmi Tutanaklar Değiştirildi"

Cumhuriyet Halk Partili Milletvekilleri ise AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök'ün sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını, tutanakların değiştirdiğini iddia ettiler. Milletvekillerinin paylaştığı ve orijinal olduğunu söyledikleri tutanaklarda Ök'ün konuşmalarında yerli ibaresini hiç kullanmadığı dikkatlerden kaçmadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca sosyal medya hesabından "Nilgün Ök demiş ki: 18 yıl önce araba var mıydı araba?

#18YılÖnce şu anda çatısı altında konuşabildiğin Yüce Meclis vardı ama adını dahi koyamadığınız ucube bir sistem ve tek adam rejimi yok idi" diyerek Nilgün Ök'ü eleştirdi.