SİLAHLARIN ÇEKİLDİĞİ KAVGADA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Merkezefendi ilçesinde parkta karşılaşan iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Askere gitmeye hazırlanan gencin öldüğü olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • 20 Kasım 2022 - 15:28
  • Son Güncelleme : 20 Kasım 2022 - 15:51

Akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan Kazım Arslan Parkı’nda gerçekleşen olayda; daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen iki genç grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı kavga sonucunda 23 yaşındaki Hüseyin Niyaz ile beraberindeki iki kişi yaralandı. Parkta duyulan silah seslerinin ardından bölgeye sağlık ve polis ekibi gönderildi. 

Ağır yaralanan Hüseyin Niyaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Servergazi Devlet Hastanesine gönderildi. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan genç adamın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı. 

Kavgada yaralanan diğer iki gencin tedavilerine ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde devam edildiği ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı. 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin ise yaralandığı olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheli emniyet mensuplarının yürüttüğü operasyon sonrasında gözaltına alındı.