SİLAHI BIRAKTI MİKROFONU ALDI

Emekli polis memuru Abdullah Çelebi, silahı bıraktıktan sonra eline mikrofonu aldı.

  • 22 Kasım 2019 - 18:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Emekli olduktan kısa süre sonra Denizli'ye yerleşen Abdullah Çelebi, pop müziğe olan yeteneğinin ve hayallerinden peşinden koştu. İlk klibiyle 127 bin izlenme aldı.

Dans ve müziğe olan tutkusu küçük yaşlardan beri olan Abdullah Çelebi "Bay Çelebi" ismiyle pop dünyasına adım attı. Şarkılar söyleyerek beste yapmaya başlayan Çelebi silahı bırakıp, mikrofonu eline aldı.

25 yıllık memuriyetinde Denizli, Van, İstanbul ve Ardahan gibi illerde görev yapan ve bu zaman diliminde yine hayallerinden vazgeçmeyen Abdullah Çelebi "Müzikten hiç kopmadım. Polislik yaptığım dönemde bile beste yazmaya devam ettim. Bu benim için büyük bir tutkuydu" dedi.

Müziğe olan tutkusu sebebiyle polis radyosunda da çalışan Abdullah Çelebi sayesinde, Denizli'de de polis radyosu kuruldu. Tüm bunların yanı sıra polis korolarında görev yapan Çelebi 10 Nisan kutlamalarında şarkıda söyledi.

Emekli olunca müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Abdullah Çelebi "Bay Çelebi" ismiyle maxi single çıkardı. 4 şarkıdan oluşan singlenin ilk kibini ise "Yoktun" isimli şarkısına çekti. Şarkıcı Çelebi; "Yıllarca bu anı bekledim. Sonunda gerçekleşti. Emekli ikramiyemi harcadım" dedi. Henüz profesyonel bir giriş yapmadığını kaydeden Çelebi "Ben bu proje ile hayallerimi gerçekleştirdim. Henüz gerçek anlamda müzik piyasasına girmedim" dedi.

Yoktun isimli klibi ise YouTube üzerinde 127 binlik ciddi bir rakama ulaşan Çelebi'nin mutluluğu ise görülmeye değer. Müzik camiasından da çok sayıda beğeni alan Emekli polis memuru günümüzün pop sanatçısı Bay Çelebi'nin o klibini izlemek için TIKLAYIN....