SEVGİLİLER GÜNÜNDE AYÇİÇEĞİ YAĞI SÜRPRİZİ YAPTI

Denizli’nin Mustafa Gazi Kurt, sosyal medyada sık sık gördüğü ayçiçek yağı hediye paylaşımlarını Sevgililer Gününde kendisi gerçekleştirdi. Mahalledeki bakkala giden Kurt, eşi Necla Kurt'a 5 litrelik ayçiçek yağı hediye etti. Kurt, yağ şişesini bir güzel süslemeyi de ihmal etmedi.

  • 14 Şubat 2021 - 17:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İlginç olay Acıpayam ilçesi Kelekçi Mahallesinde meydana geldi. Mahallede yaşayan Mustafa Gazi Kurt, 14 Şubat Sevgililer Gününde eşi Necla Kurt için çok özel bir sürpriz hazırladı. Mahallede sokağa çıkma yasağında gündüz açık olan bakkala giden Kurt, bakkaldan eşine hediye etmek için ayçiçek yağı aldı. Kurt, bir güzel süslediği 5 litrelik pet şişeyi kapıyı açan eşine sürpriz bir şekilde hediye etti.

BİR ANDA AKLINA GELMİŞ 

Olayın kahramanı olan Mustafa Gazi Kurt, "Mahallemizde bugün sadece marketler açıktı. Bende markete gittim hediye bakmaya. Baktım hemen önümde ayçiçek yağı var. Ülkemizde de gündem ayçiçek yağı, aldım hemen elime görevliye süslettim.  Sonra eve yola çıktım Eşim kapıyı açınca elimdeki süslü püslü ayçiçek yağına görünce adeta hem şok oldu, hem de kahkaha patlattı" dedi.

HEDİYEYİ GÖREN EŞ ŞOK OLDU 

Necla Kurt ise, "Sosyal medyada görüyordum böyle hediyeyi, bir anda gerçeğini karşımda görünce Hem şok oldum hem de mutlu oldum" diye konuştu.