SERİNHİSAR’IN KONUT HAYALİ GERÇEK OLUYOR!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar ilçesinde TOKİ tarafından yapılacak 148 konutun ihalesinin 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Milletvekili Şahin Tin, “Serinhisar ilçemizde kendi evine sahip olmak isteyen vatandaşlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz” dedi.

  • 07 Mayıs 2019 - 14:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin TOKİ marifetiyle yapılacak olan konutların ihale tarihinin kesinleştiğini söyledi. Serinhisar ilçesinde uygun ödeme koşullarıyla 148 konutun yapılacağını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Serinhisar ilçemizdeki vatandaşlarımıza yapacağımıza dair söz verdiğimiz konutlarla ilgili belli bir mesafe kat ettik. Yaptığımız girişimler sonucu ihale aşamasına gelindi. İnşallah bir aksilik olmaz ise 8 Mayıs 2019 tarihinde Saat 14.30’da ihale gerçekleşecek. Söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirdiğimiz gibi Serinhisar ilçemizin de konut projesini gerçekleştirip önemli bir soruna daha neşter vuracak ve milletimize önemli bir hizmeti daha sunmuş olacağız” dedi.

“KONUT PROBLEMİ ÇÖZÜLÜYOR”

TOKİ tarafından yapılacak olan konutlar sayesinde Serinhisar’ın konut probleminin çözüme kavuşacağına inandığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Serinhisarlı hemşehrilerimiz için yapılacak olan konutlar iki grup halinde sunuluyor. Birinci grup, alt gelir düzeyine mensup vatandaşlarımız için yapılacak. Bu konutlar 2+1 olarak Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Peşin ödemesi başta olmak üzere aylık yapılacak olan ödemeler için de alt gelir grubuna mensup vatandaşlarımıza 3 ayrı seçenek sunuluyor. 180 ay, 216 ay ve 240 ay gibi vade alternatiflerinden kendilerine uygun olanını seçebilecekler. Böylelikle daha düşük taksitler halinde ödeme yapabilecekler. Standart grup konutlar için ise 3+1 olarak yine Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Vatandaşlarımız bu konutların ödeme koşullarını da yine üç alternatifli olarak 120 ay, 156 ay, 180 ay seçenekleri arasından tercih ederek kendileri belirleyecekler. Biz hemşehrilerimizin konutlardan en uygun şekilde istifade edebilmesi ve ev sahibi olabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız” diye konuştu.

“PROJENİN TAKİPÇİSİYİM”

Konut projesini uzun zamandan beri takip ettiklerini ve artık yapım için ihale aşamasına getirdiklerini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Biz bu konut projesini uzun zamandan beri takip ediyoruz ve hayata geçirmek için her türlü gayretimizi ortaya koyduk. Serinhisar bizim memleketimiz, bilindiği gibi birçok ilçemizde konut projelerini hayata geçirdik. Artık vatandaşlarımız ilçelerimizde huzur ve konfor içinde modern konutlarda oturuyor. İnşallah bu proje hayata geçtiğinde Serinhisarlı hemşehrilerimiz de kendi konutlarında aynı keyif içinde yaşasınlar istiyoruz. Büyük bir heyecan ile takip ettiğimiz konut projesinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, projenin bitimine kadar yakından takip edeceğimizi özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.