ŞENİZ DOĞAN: GENÇLER BU PROJEYE BAYILACAK!

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, gençleri heyecanlandıracak bir projesini daha açıkladı. Müzik Stüdyosu ve Fotoğraf Çekim Alanı projesini en kısa zamanda hayata geçireceklerini belirtti.

  • 21 Mart 2024 - 20:49
  • Son Güncelleme : 21 Mart 2024 - 20:53

Geçtiğimiz günlerde açıkladığı projeler ile ilçede heyecan yaratan Şeniz Doğan, “Müzik Stüdyosu ve Fotoğraf Çekim Alanı kuruyoruz. Gençlerin kendi müziklerini kaydedebilecekleri, prodüksiyon süreçlerini gerçekleştirebilecekleri modern stüdyoların yer aldığı merkez sayesinde yeni yetenekler kendilerini Merkezefendi'de keşfedecekler” dedi.

Profesyonel ses yalıtımı olacak kayıt alanlarında mikrofonlar, mikser ve ses işleme ekipmanları, dijital kayıt ve prodüksiyon yazılımları, enstrüman ve amplifikatörleri, aydınlatma ve arka plan sistemleri, yansıtıcılar ve difüzörler ile kamera, lens, tripod bulunacak.

“KENDİLERİNİ MERKEZEFENDİ'DE KEŞFEDECEKLER”

Gençlerin her zaman ve her koşulda yanında olduğunu belirten Şeniz Doğan, “Yankıları ve dış gürültüyü engellemek için profesyonel ses yalıtımı ve ses işleme ekipmanlarının olacağı müzik stüdyomuzda müzisyenlerimiz; dijital kayıt sistemi ve prodüksiyon yazılımlarına kadar ihtiyaç olan ne varsa bulabilecekler. Sosyal Medya ve çeşitli amaçlarda kullanılabilecek fotoğraf çekim stüdyomuzda ise fotoğrafçılarımıza her türlü teknik ekipmanı sağlayacağız. Böylece yeni yetenekler, kendilerini Merkezefendi'de keşfedecekler” diye konuştu.