ŞENİZ DOĞAN GAZİ BULVARI'NDA ESNAFI ZİYARET ETTİ

Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Gazi Bulvarı'nda esnafla buluştu, şikayet ve taleplerini dinledi.

  • 21 Şubat 2019 - 08:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Cumhur ittifakının Merkezefendi belediye başkan adayı Şeniz Doğan, Gazi Bulvarı'nda esnafı ziyaret etti, şikayet ve istekleri dinledi.

Şeniz Doğan bugün sabah saatlerinde Gazi Bulvarı'nda esnafı ziyaret etti. Esnafla buluşan Şeniz Doğan güler yüzle karşılandı. Esnafın şikayet ve taleplerini dinleyen Doğan'a esnafında ilgisi büyüktü.

Değişim Gerek!

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ile buluşan esnaf "Değişim Gerek" dedi. Yaşanılan ekonomik sorunları dile getiren esnaf Doğan'a destek sözü verdi. Projelerini de kitapçık halinde esnafa dağıtan ve fikirlerini paylaşan Doğan'a vatandaşta sahip çıktı.

Dertlerine Derman Arıyorlar!

Sokakta vatandaşla bir araya gelen Doğan, vatandaşın sıkıntılarını dinledi. Gelecek endişelerini dile getiren Merkezefendili vatandaşlar, Doğan'dan başkanlık döneminde üretime yönelik destek ve sosyal belediyecilik sözü istedi. Şeniz Doğan ise projelerinin üretime, aileye, ekonomiye ve geri dönüşüme dayalı olduğunu dile getirerek başkanlığı döneminde bu sorunların çözümü olacağına söz verdi.