SELİM KASAPOĞLU DSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Denizli Sanayi Odası'nda 4 Ekim 2022'de yapılacak seçim öncesi Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu başkan adayı olduğunu açıkladı.

  • 01 Eylül 2022 - 15:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Sanayi Odası, 4 Ekim’de oda seçimlerine gidiyor. Bin 500 üye, 17 Meslek Komitesinden 37 Meclis üyesininin belirleneceği seçimler öncesi çok adaylı bir seçim ön görülüyor.

Ekim ayında gerçekleşecek seçimlerin ardından toplanacak oda meclisi üyeleri ise yeni dönemin Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini belirleyecek.

Denizli Sanayi Odasında Başkan Yardımcısı koltuğunda oturan iki isim arasında seçimlerin kıyasıya bir yarışa sahne olması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Okan Konyalıoğlu, başkanlığa adaylığını açıklayan ilk isim olmuştu. 

Bugün ise Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Selim Kasapoğlu’da Anemon Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla Başkanlık adaylığını açıkladı.

Toplantıya Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu dahil olmak üzere iş dünyasından çok sayıda isim katıldı ve Kasapoğlu'na destek verdi.

Seçilmesi durumunda Ankara’da Denizli lobisini güçlendirme ve Denizli sanayisine büyük katkı sunacak demiryolu lojistiği ile ilgili sıkıntıları çözme vaatlerinde bulunan Kasapoğlu, “Denizli’ye iz bırakmak, sanayinin önündeki sıkıntıları kaldırmak, sanayiciye ışık ve rehber olmak amacıyla yetkin, etkin, heyecanlı ve hevesli bir yönetimle Denizli Sanayi Odası Yönetimine talibiz" dedi.

Kasapoğlu'nun hayata geçirmeyi planladığı projeleri üyeler ile paylaşarak destek isteyeceği öğrenildi.