SAZI BIRAKTI BALTAYI ALDI

Pandemi sürecinin başlangıcıyla en çok sıkıntı yaşayanlardan biri de müzisyenler oldu. Bu nedenden ötürü pandemi sürecinde çalışamayan müzisyen Alper Çağdaş ormanda kesim işçisi olarak çalışmaya başladı. Çalışma alanında baltayı bir kenara bırakarak eline sazını alan ve müziğini yapmaya başlayan Çağdaş'ın videosu internette beğeni rekorları aldı.

  • 15 Ocak 2021 - 08:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’nin Çameli ilçesinde asıl mesleği müzisyenlik olan Alper Çağdaş, pandemi nedeniyle işlerinin olmadığını dile getirdi ve ormanda kesim işçiliğine başladı.

Çameli ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü tarafından aldıkları işleri belirli bölgelerde yaparken sazını ve arkadaşlarını yanına alan müzisyen Çağdaş, çalıştıkları esnada davul, zurna eşliğinde bir anda eğlenmeye başladı. Oyun havası ile birlikte ormandaki arkadaşları ellerindeki baltayı ve ağaç kesim aletlerini bırakarak eğlendiler. O anları cep telefonu ile kaydeden iş arkadaşı Soner Yenigün, o anları sosyal medyada paylaştı. Beğeni yağmuruna tutulan video ile müzisyenlerin sıkıntısı bir kez daha gündeme düştü.