SARIGÜL'DEN İTTİFAK SİNYALİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Ege Bölgesi Toplantısı için Denizli’ye geldi. Sarıgül ittifak sorularıyla ilgili Denizli’den cevabını verdi.

  • 12 Şubat 2022 - 05:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ege Bölgesi Toplantısı için Denizli’ye gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Denizli’de esnaf ziyareti ve toplantılar gerçekleştirdi. Sarıgül, ziyaretlerinin ardından Ege Bölgesi toplantısı için geldiğği Denizli’de ‘Başbakan Sarıgül’ sloganlarıyla karşılaştı.

“O AĞAÇ BÜYÜMELİ GÖLGESİNDE HERKES OTURMALI”

Değişim Partisi Lideri Sarıgül ege Bölge Toplantısı’nda konuşma gerçekleştirdi. Sarıgül gelen ittifak sorularıyla ilgili Denizli’den ittifak sinyalini verdi. Sarıgül’ün konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Bir yılda ülkemizin %80’inde teşkilatlandık. Ankara'ya diktiğimiz ağaç yavaş yavaş büyümeye başladığı, ona su veriyoruz ona bakıyoruz. O bizim çocuğumuz, zaman zaman da dalına budağına bakıyoruz ama bütün dava arkadaşlarım şunu bilmeli ki; o ağaç büyümeli gölgesinde herkes oturmalı. Büyümeyen ağacın hiçbir faydası yok. O ağaç dal budak salmalı o ağacın gölgesinde sadece Türkiye Değişim Partililer değil bütün yurttaşlarımız oturmalı.

“İTTİFAK ORTAKLARINIZ KİM?”

Siyasetin dilini değiştirdik. Herkesi vicdana, nezaketen, saygı ve sevgi çizgisinde siyaset yapmaya davet ettik. Şimdi bize soruyorlar. İttifak ortaklarınız kim? Üzülerek görüyorum ki bazıları ittifak yapar bazıları konuşur. Denizli'den şunu ifade etmek istiyorum; bundan sonra kurulacak bir demokrasi masası olacaksa, bundan sonra ülkenin bölünmez bütünlüğü konuşulacaksa, bundan sonra ulusal birlik konuşulacaksa, bundan sonra barış konuşulacaksa, bundan sonra inançlara saygılı laiklik konuşulacaksa, Türkiye Değişim Partisi olmadan kimse bunları konuşamaz.

"“BEN YAPTIM OLDU” DEVRİ ARTIK BİTMELİ"

Ege Bölge Toplantısı’nda konuşan Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan ise ülke gündemi hakkında şunları söyledi;

Sanattan kültüre birçok alanda yetersizlik ve başı bozukluklar ülkemizin gündeminde. Liyakat esası atamaların yapılmadığı, bağımsız olarak çalışamayan yargımızın ne kadar tutarlı kararlar verebildiği, tarımda kota uygulaması yapılan ürünlerimizin rekolteleri, eğitimde yaşanan fırsat eşitsizlikleri, sanayicilerimizin hammadde alımlarındaki sıkıntılar, enerji sıkıntıları, turizmcinin aracı birçok kuruma karşı rekabetleri, sayamayacağımız kadar meseleler bir rant oluşturmuş ve bu rantın başında oturanlar, “Ben yaptım oldu” devri artık bitmeli. Tek başına alınan kararlar dönemi, ülkemizi refah seviyesini ulaştıramaz. İşte bu yüzden Türkiye'de bir değişim şart işte bu yüzden Türkiye Değişim Partisi var.