SARIGÜL DENİZLİ'DE GAZETECİLERLE BULUŞTU

Türkiye Değiş Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir dizi ziyaret ve görüşme için geldiği Denizli’de ülke gündemini değerlendirdi. Sarıgül, yapılacak ilk seçimlerde partisinin bir ittifak grubu içinde olup olmayacağı yönündeki soruya ise “Herkes kendi adayını çıkarsın, biz hiçbir ittifakın içinde olmayacağız” dedi.

  • 11 Ağustos 2021 - 01:16
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Denizli’de gündemi değerlendirdi. Partisini anlatan ve Türkiye’de siyasete nezaket ve zerafet getirmek için çalışacaklarını dile getiren Sarıgül, “Türkiye’de delege ağaları var” diyerek delegeler ile seçilen siyasi parti genel başkanlarına atıfta bulundu ve “Delegeler nasıl seçiliyor bunu anlatmamıza gerek yok” dedi.

Partisi’nde genel başkanın delegelerin oyları ile değil, parti üyelerinin oyları ile seçileceğine değinen Türkiye Değişim Partisi Genel başkanı Mustafa Sarıgül, kendisine yöneltilen erken seçim ve ittifaklar hakkında sorulan bir soruya ise “Seçimler planlandığı zamanda yapılmalıdır. Yapılacak seçimlerde biz hiçbir ittifak içinde olmayacağız. Her siyasi partinin kendi adayını çıkarması taraftarıyız” diye yanıtladı.

Denizli’nin ekonomisi ile önemli bir kent olduğunu ancak böylesine önemli bir kentin daha farklı konumda olması gerektiğine inandıklarını da dile getiren Sarıgül, ilerleyen günlerde bunu Denizli’de düzenlenecek bir çalıştayda masaya yatıracaklarını anlattı.