SARAYKÖYLÜ GENÇLER SANAT İLE İÇ İÇE

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın öncülüğünde kurulan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyunu ile sahnedeydi. Vatandaşların büyük beğenisini kazanan oyunu bu kez ilçenin gençleri, PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile birlikte oynadı.

  • 11 Nisan 2019 - 12:20
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın öncülüğünde kurulan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü her hafta farklı oyunları ilçe halkı ile buluşturuyor. Her hafta dolup taşan 400 kişilik tiyatro salonunda bu kez “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Ancak bu kez bir farkla… Engin Karslıoğlu’nun yazdığı “Karım, Balım, Peteğim” isimli tiyatro oyununu Sarayköylü gençler ve PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri birlikte sahneledi.

Performansları ile herkesi büyüleyen gençler oyun sonunda ayakta alkışlandı.

İkinci dönemine başlamasının ardından sanatsal ve kültürel faaliyetlerde dur durak bilmeden devam eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Hemşehrilerimizin desteği ile tekrar göreve gelmek bizleri onurlandırdı. Üstyapı, altyapı yapmak bir yana şu güzel faaliyetleri bırakıp gitmek çok zor gelecekti bana. Ancak sizlerin takdiri ile çok şükür yine bir aradayız. Bugün tiyatro oyunumuzun içerisinde sadece Sarayköylü gençlerimiz değil, Pamukkale Üniversitesi Sarayköy MYO öğrencilerimiz de var. Oyunları bir harikaydı. Hepsi çok başarılılardı. Ben kendilerine çok teşekkür ederim. Güzel oyunlarını merakla bekliyorum. Salonlarımızı dolduran siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Kültürel, sanatsal nice faaliyetlerde hep birlikte olmayı ümit ediyorum” dedi.