SARAYKÖY KAYMAKAMI CANTÜRK GÖREVE BAŞLADI

Denizli Vali Yardımcılığı görevinden Sarayköy Kaymakamı olarak atanan Celalettin Cantürk, göreve başladı. Kaymakam Cantürk’ü, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ziyaret etti.

  • 24 Ağustos 2020 - 12:16
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Vali Yardımcılığı görevini yürüten Celalettin Cantürk, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nin Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından Sarayköy Kaymakamı olarak atanmıştı.

Sarayköy Kaymakamı olarak bugün görevine başlayan Cantürk’ü Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan ziyaret etti.

Başkan Özbaş, pandemi süreci başta olmak üzere ilçenin tarımsal, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmelerini Cantürk’e aktararak, “ İlçemizin sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik açıdan gelişimine önem veriyoruz. Yeni projeler geliştirmeye de tüm hızımızla devam edeceğiz. Projelerimizde Sarayköyümüzü her alanda örnek bir kent haline getirmek adına kaymakamlığımız ile bu zamana kadar oluğu gibi bundan sonra da birlikte çalışarak güzel hizmetlerin altına imzamızı atacağız. Birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Sayın Celalettin Cantürk beyefendiye ilçemize hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.