SARAYKÖY BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM KURSU VELİLERDEN TAM NOT ALDI

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın vizyon eğitim projelerinden birisi olan Sosyal Etkinlik Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim yılına 391 öğrenci ile başladı. Eğitim merkezi ücretsiz kurslarıyla hem ailelerin bütçesini rahatlatıyor hem de öğrencilerin eğitimine büyük destek veriyor.

  • 03 Ekim 2023 - 17:17
  • Son Güncelleme : 03 Ekim 2023 - 17:19

Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ilk ve ortaokul, 12.sınıf ile mezunlara ücretsiz eğitim desteği verilmeye devam ediyor. Uzman öğretmen kadrosuyla verilen eğitimlerde öğrenciler okullarındaki başarılarını arttırırken üniversiteyi kazanmak isteyen gençler ise hayalline kavuşuyor.   

Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, 2023-2024 eğitim öğretim yılına yoğun ilgi ile başladı. Başarılarıyla güven kazanan merkez, öğrencilerin eğitim desteği almasında velilerin ilk tercih ettiği yerlerden birisi haline geldi. 

Eğitim merkezi,  dolu kontenjanları ile ilkokulda 158 öğrenciye, ortaokulda 162 öğrenciye, 12. sınıf grubunda 51 öğrenciye, mezun grubunda ise 20 gence olmak üzere toplamda 391 öğrenciye ücretsiz eğitim vermeye başladı.

Yeni eğitim öğretim yılına başlayan Sosyal Etkinlik Merkezi’ni ziyaret eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Özbaş, “Önceliğimiz olan eğitim alanında her zaman gençlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız, geleceğimizin annesi, babası, çalışanı olarak ülkemizi, şehrimizi kalkındıracak. Onlarda gelecek nesillerinin sorumluluğunda olacak. Bugün çocuklarımıza yaptığımız her doğru yatırım hem onların hem de ülkemizin geleceği için önemli kilit taşı görevinde. Bu sebeple Sosyal Etkinlik Merkezimizde sunduğumuz ücretsiz kurslarımızda çocuklarımıza ve gençlerimize ihtiyaç duydukları alanlarda destekleyici eğitimler vermeye devam edeceğiz. Her sene olduğu gibi bu yıl da kayıtlarımız çok ilgi gördü. 391 öğrencimiz ile eğitimlere start verdik. Bizlere güvenen kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum. Emanetleri olan sevgili yavrularımızın eğitimlerine en iyi şekilde destek vereceğimizin sözünü veriyorum” dedi.