ŞANTAJCI ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Denizli’de özel bir eğitim kurumunda fizik öğretmeni olarak gören M. G.'nin görev yaptığı kurumundaki kız öğrencilerin erotik görüntü çekmeye zorladığı ve bu görüntüleri şantaj olarak kullandığı öğrenildi. Rehber öğretmenin ihbarı üzerine yakalanan öğretmen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 24 Kasım 2021 - 02:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay, ulusal çapta şubeleri bulunan özel eğitim kurumunun Denizli Şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okulda Fizik Öğretmeni olarak görev yapan M. G., sosyal medya platformunda yayınlamak için öğrencilerinin videolarını çekti. Görüntüleri çekmek için öğrencileri Pamukkale ilçesi İstiklal Mahallesinde bulunan evine çağıran M. G., öğrencilerinin erotik görüntülerini çekti. 

REHBER ÖĞRETMEN ŞİKAYET ETTİ 

Şifrehaber.com'un haberine göre çocuğunun durumundan şüphelenen öğrenci velilerinden birisinin haber vermesiyle okulda rehber öğretmen tarafından görüntüleri çekilen öğrencilerle görüşme gerçekleştirdi. Öğrencilerin iğrenç olayı açıklamasının ardından devreye polis girdi. Gözaltına alınan öğretmenin evinde, okuldaki dolabında ve aracında bulunan materyallere el konuldu. Adliyeye sevk edilen tacizci öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

ŞANTAJ İÇİN KULLANMIŞ 

Zanlının film çekme bahanesiyle kız öğrencileri evine çağırdığı, zamanla çekilen filmin konusunun erotik filme doğru kaydığı iddia edildi. Öğretmenin bu görüntüleri şantaj olarak kullandığı da gelen bilgiler arasında.

KAYNAK: www.sifrehaber.com