ŞAMPİYON SPORCUYA BAŞKANDAN DESTEK

Honaz Belediyesi, Karma Dövüş Sanatları (MMA) dalında Türkiye’yi ve Honaz’ı ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı ile temsil eden Honazlı sporcu İbrahim Aladinov’a destek çıktı.

  • 23 Şubat 2022 - 12:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

26 Şubat 2022 tarihinde Bursa’da gerçekleşecek müsabaka öncesi Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’i makamında ziyaret eden Ahıskalı MMA sporcusu İbrahim Aladinov’u kabul eden Başkan Kepenek, Aladinov’un yol ve konaklama masraflarının Honaz Belediyesi tarafından karşılanacağını belirtti.

“Başarılı sporcularımıza desteğimiz sürecek” 

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, MMA sporcusu İbrahim Aladinov’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç sporcuya destek olacaklarını açıkladı. Başkan Kepenek; “Ülkemizi ve Honazımızı çeşitli turnuvalarda başarı ile temsil eden, 3 Türkiye şampiyonluğu, 1 Dünya şampiyonluğu ve Ukrayna amatör şampiyonluğu buluna genç sporcumuz İbrahim Aladinov, Bursa’da düzenlenecek müsabaka öncesi bizleri ziyaret etti. Karma Dövüş Sanatları (MMA) gibi zor ve emek isteyen bir spor dalında ilçemizi ve ülkemizi temsil eden genç kardeşimize müsabaka için bizler Belediye olarak destek olacağız. 26 Şubat cumartesi günü karşılaşacağı Afganistanlı Ahmad Faiz Sharifi karşısında galip gelerek altın madalyayı ve kemeri ilçemize getireceğinden şüphemiz yok. Kendisine başarılar diliyor, sakatlıksız bir müsabaka temenni ediyorum. Farklı branşlarda ilçemizi temsil eden sporcu ve takımlarımıza desteğimiz her zaman sürecek” diye konuştu. 

“Madalya ile döneceğim”

Başkan Kepenek’in 26 Şubat tarihinde Bursa’da gerçekleşecek müsabaka için gerekli desteği sağlayacağını açıklamasının ardından İbrahim Aladinov; “Bu müsabaka ilçemi ve ülkemi temsil edebilmem için çok önemliydi. Sayın Başkanımıza bizlere sağladığı imkân ve destek için bir sporcu ve Honazlı olarak çok teşekkür ediyorum. Kendisine söz verdim. İnşaallah müsabakayı kazanıp elde edeceğim madalya ile birlikte tekrar Başkanımızı ziyaret edeceğim.” dedi.