RODALLEGA'NIN KEYFİ YERİNE YİNE MAŞALLAH!

Yukatel Denizlispor'un Kolonbiyalı golcüsü Hugo Rodallega, Cuma günü oynanan Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Oyuncunun durumunun ciddi olduğu yönünde şüpheler gündemde iken yıldız golcünün dün gece aleminde alkol tüketirken paylaşım yapması taraftarı kızdırdı.

  • 07 Ekim 2019 - 00:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yukatel Denizlispor'da sezonun en bomba transferi olarak nitelendirilen Hugo Rodallega bardağı taşırdı. Yeşil-siyahlıların büyük umutlarla transfer ettiği ancak geride kalan 7 haftada sadece 2 gol kaydedebilen Kolombiyalı golcü kaçırdığı gollerle de dikkat çekti.

Son olarak Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor maçının son dakikalarında bacağındaki esneme sebebi il oyunu terk eden Rodallega'nın sakatlığının ciddi olabileceği konuşulurken, ligin milli takım arasına girmesini fırsat bilen Kolombilayı tatil moduna girdi. Dün gece sosyal medya platformu İnstagram'da arkadaşları ile birlikte keyfinin yerinde olduğu gözlenen paylaşımlar yapması ve alkol tüketmesi taraftarın tepkisini çekti.

Taraftarlar, Rodallega'nın beklenen performansını göstermemesinden ve takımın kötü gidişatında bu tür paylaşımlar yapmasından rahatsız oldu.