REKTÖR DANIŞMANINDAN ATA'YA AKIL ALMAZ HAKARET

Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e karşı akıl almaz twitler atan ve Pamukkale Üniversitesi rektörünün danışmanı olduğunu dile getiren şahısa tepkiler çığ gibi büyüyor.

  • 04 Nisan 2020 - 05:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale Üniversitesi Rekötünün Danışmanı Hüseyin Aslan sosyal medya hesabı üzerinden, #VirüstenBeterChp hashtag ile yayınladığı tweetinde, CHP’ye, akıl almaz hakaretlerde bulunmuş, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e karşı hakaret etme zavallılığında bulundu. Şahıs çok geçmeden gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapatırken Denizli'de ise tepkiler çığ gibi büyüdü.

İŞTE O PAYLAŞIM:

CHP’yi ve ona inananları, hatta koyduğu 100 yıllık sürece bakıldığında da, bu partinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü de ayırmadan saldırma densizliği gösteren, CHP’yi zındıka komitesi, deccal, Türk’e dilini ve dinini unutturmak isteyen, İngiliz maşası, darbeci, pis iş ve pisliklerin arkasındaki alçak şebeke tanımlamalarıyla adeta hakaret yağmuruna tutan Pamukkale Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın Danışmanı Hüseyin Aslan’a yönelik tepkiler çığ gibi büyüdü.


PAYLAŞIMIN ARDINDAN TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin her kademesinden yapılan paylaşımla ilgili kınama mesajları yayınlanırken, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise konuyla ilgili Pazartesi günü bir basın açıklaması göndereceğini ve şikayetçi olacaklarını kaydetti.