RAZİYE AKIŞIK, €

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik düzenledi. Çınar’da kadınlara karanfil ve el yapımı gül figürlü sabunlar dağıtıldı.

  • 08 Mart 2021 - 16:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Çınar’da etkinlik düzenledi. Bin adet karanfil ve el yapımı gül figürlü sabunlar dağıtan İYİ Parti kadınlara haklarını anlatmayı da ihmal etmedi. İYİ Parti’nin kadınlara verilen değerlerin artması ve farkındalık oluşturmak için düzenlediği etkinliğe İl Başkanı Raziye Akışık ve Kadın Politikaları Başkanı Meral Kocaman önderlik etti.

Çınar’da vatandaşların arasına katılan ve kadınlara hediyelerini takdim eden İYİ Parti ekibi kadınların sıcak sohbeti ve ilgisiyle karşılaştı. Akışık kadınlara yönelik artan şiddetin önüne geçilmesi için kadınlara 6284 sayılı kanunu hatırlattı.

Şiddete, tacize, tehditlere boyun eğilmemesi gerektiğini anlatan Akışık, “Kadınlar olarak toplumun en temel taşı biziz. Biz bir toplumu yetiştiren bireyleriz. Bizim yetiştirdiklerimizin bizi yok saymasına izin vermeyeceğiz. Her geçen gün kadına yönelik artan şiddetin bizim başımıza ne zaman geleceğini düşünerek yaşamayacağız. 6284 sayılı kanunu uygulatacak, caydırıcı cezalarla toplumda ki kadınlara yönelik şiddetin azalmasını sağlayacak, yetiştirdiğimiz çocuklara ahlaki değerleri anlatıp yeni nesillerde kadına şiddeti en aza indirgeyeceğiz. Toplumu oluşturan, kadındır. Kadını yok sayarsanız gelişemez, zenginleşemez, bir adım ileri gidemezsiniz. Bugüne özel kadınlarımızın yüzünü bir kere olsun güldürebildiysek ne mutlu. Yarınlara daha umutlu bakabilen kadınların olduğu Türkiye için az kaldı. Sabredin. Biz kadınlara İYİ geleceğiz” diye konuştu.