RAMAZAN’DA AŞI UYGULAMASI SAAT 23.00’E KADAR SÜRECEK

Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan Aşı Randevusu ve aşı saatlerinin uzatılması ile basın açıklamasında bulundu

  • 16 Nisan 2021 - 13:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu açıklamalarda anlaşılacağı üzere Ülkemizde özellikle 60 yaş üstü aşılamalar tamamlanmış olup istatistiklerde görüleceği üzerine aşı yapılan vatandaşlarımızın hastaneye yatış oranları hastalığı geçirme şiddetinde belirli azalmanın olduğu açıkça görülmektedir.

AŞI UYGULAMASI SAAT 23:00E KADAR DEVAM EDECEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın muhakkak aşılarını olmalarını çok çok önemlidir ramazan ayında olmamız münasebetiyle vatandaşlarımızın aşı olmasına ve hizmete ulaşımını daha da kolaylaştırmak için Çameli Kaymakamlığımız güzel bir karar alarak vatandaşlarımızın Ramazan Ayı içerisinde aşılarını olabilmesi Lütfen aşı randevularımızı alarak için gündüz mesai saatleri haricinde akşam iftardan sonra saat 20:00 ve 23: 00 arasında kamu hastanemizde aşılarımızı yaptıralım.

RAMAZAN SOFRALARIMIZA CORONAYI DAVET ETMEYELİM

Pandemiyi aşının gücüyle ve kurallara koşulsuz uyumumuzla yendikten sonra, önümüzdeki yıllarda hepsini telafi edeceğiz. Ama bu sene, ama bu Ramazan, sofralarımıza, ibadetlerimize Coronayı davet etmeyelim Ramazan ayının bereketi, aşı uygulamasına vereceğiniz destek ve önlemlere katacağımız değerle inşallah hep birlikte Corona virüsüne karşı olan mücadelemizi, hedefimiz olan mavi renge ulaşana kadar sürdürelim. Ramazan ayı zafer mücadelesinin ilk adımı, Pandemiyle geçireceğimiz son Ramazan olsun.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Corona virüsüne karşı etkin bir denetim ve kontrol süreci yürütüldüğünü ifade eden Başkan Arslan hep beraber mücadelemize devam edelim maske mesafe ve hijyenin yanına birde aşı silahımızı ekleyerek Bereketin ve huzurun ayı Ramazan ayında da mücadelemizi şimdiye kadar olduğu gibi, hep beraber ve güçlü bir şekilde sürdürürsek, inanıyorum ki, bayramı daha huzurlu ve mutlu bir şekilde karşılama şansına sahip olacağız. Herkese Sağlıklı Huzurlu Mutlu ve Hayırlı Ramazanlar diliyorum

Cengiz Arslan

Çameli Belediye Başkanı