RAHMETLİ EŞİNİN ADINI KULLANARAK HESAP AÇTILAR!

  • 26 Temmuz 2020 - 12:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediyesinde daire başkanı Hüdaverdi Otaklı’nın 2016 yılında hayatını kaybeden eşinin ismini kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalıştılar.

Denizli’de pes dedirten olay yaşandı. Denizli Büyükşehir Belediyesinde daire başkanı olarak görev yapan Hüdaverdi Otaklı’nın 29 Temmuz 2016 tarihinde 48 yaşında hayatını kaybeden Hanife Otaklı adına sosyal medya adresinden bir sahte hesap açıldı. Açılan hesap üzerinden çeşitli yalanlarla farklı kişilere yardım adı altında para istendi.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Hanife Otaklı’nın hayatını kaybettiğini bilen vatandaşlar kendilerine mesaj yazıp atan kişilere tepki gösterdi. Yalanları ortaya çıkınca bu seferde  “Ben kızıyım veya oğluyum” diyerek insanları kandırmaya çalıştı. Durumu kısa süre sonra öğrenen Otaklı ailesi hemen harekete geçerek Hanife Otaklı adına açılan sayfadan şikayetçi oldular. Hüdaverdi Otaklı bu durumu daha sonra kendi sosyal medya adresinden “Ne yazık ki dolandırıcılar boş durmuyor rahmetli eşim Hanife Otaklı adına instagram hesabı açılmış ve ilgili hesaptan tanıdıklarımıza mesajlar atılıyor, atılan mesajları dikkate almayın hesabı şikayet edebilirseniz sevinirim.” Paylaşımında bulundu.