PROTOKOL TRİBÜNÜNDE YÖNETİCİLER BİRBİRİNE GİRDİ

Yine Denizlispor yine olay…

  • 07 Aralık 2020 - 11:20
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yaptığı kavgalarla Türkiye gündeminden düşmeyen Denizlispor yöneticileri yine loca-protokol tribününde kavga çıkardı. Yeşil siyahlı yöneticilerin alkollü olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’nin Denizlispor’u Denizli Atatürk Stadı’nda 2-0 yendiği maçın 25.dakikasında iki kulüp yöneticileri arasında arbede yaşandı. Denizlispor’lu yönetici Kaan Şanlıkan’ın hakem Ali Palabıyık’ın kararlarına itirazı sırasında yükselen ses tonu nedeniyle Fenerbahçeli yöneticiler ile arasında tartışma çıktı. İki kulübün diğer yöneticilerinin dahil olmasıyla tartışma büyüdü. Kavgayı polis ve güvenlik güçleri ayırdı. PFDK’dan Denizlispor Kulübü’ne ve yöneticilere yine büyük ceza gelmesi bekleniyor.

DENİZLİ GAZETESİ'NİN HABERİNE GÖRE İSE;

Yukatel Denizlispor-Fenerbahçe karşılaşmasında protokol tribününde istenmeyen olaylar yaşandı. Olaylar kısa sürede sona ererken, iki takım yöneticileri arasına kolluk kuvvetleri yerleştirildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise herhangi bir tartışma yaşanmazken, iki tarafta olayın büyütülmemesi gerektiğini söyledi. İki takım yöneticileri arasında küçük çaplı kriz yaşanırken, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ile Denizli Valisi Ali Fuat Atik arasında da diyalog yaşandığı iddia edildi.

BELÖZOĞLU VALİ ATİK’İ TANIMADI MI?

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık’ın verdiği kararlar sonrası iki takım yöneticileri arasında tartışmalar yaşandı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in de olayları yatıştırmak isterken Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ile karşı karşıya kaldığı, Vali Atik’i tanımayan Belözoğlu’nun ‘Sen kim oluyorsun?’ diyerek tepki gösterdiği iddia edildi. Sonrasında ise Vali Ali Fuat Atik’in karşılaşmanın ilk yarısı sona ermeden stattan ayrıldığı bildirildi.