PORTAKAL SEVGİSİ MKM'DEN TAŞTI

Gazeteci, yazar Fatih Portakal’ın söyleşine binlerce insan katıldı. Salona sığmayan yüzlerce insan ise salon dışarısından programı takip etti.

  • 11 Ocak 2020 - 17:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi’nin davetlisi olarak Denizli'ye gelen Türkiye'nin sevilen isimlerinden gazeteci, yazar Fatih Portakal’ın söyleşisi büyük ilgi gördü. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde salona katılan katılımcı sayısı bini aşınca ikinci bir salon açıldı ve sinevizyon ile gösterim yapıldı.

Merkezefendi Belediyesi’nin davetiyle ktente gelen gazeteci ve televizyoncu Fatih Portakal yoğun ilgiyle karşılandı. ‘Türkiye’de Neler Oluyor?’ başlıklı söyleşi Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Büyük salonun saatler öncesinden dolduğu MKM’de sonra gelenler ikinci salona alındı, buraya sinevizyon ile söyleşi yansıtıldı. Fatih Portakal'ın söyleşisinde soru cevap kısmına geçildiğinde ise salona tekrar giriş yapmak isteyen insanlar salonun sınırlarının aşmasına neden oldu. Zaman zaman ünlü ana haber sunucusunu canlı görmek isteyen insanların çıkardığı izdihamı ise yatıştırmak Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a kaldı. Vatandaşı sakinleştiren ve onlarla sohbet eden başkan Doğan, ünlü sunucunun Denizli'ye tekrar gelmesi için bir etkinlik daha yapma sözü verdi.

Portakal’ın güncel konuları değerlendirdiği söyleşisinde Denizlililer soru sorma fırsatı da buldu. Sohbet şeklinde geçen söyleşi sonrası Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Portakal’a kendisi ve eşinin ismi nakşedilen atkıyı hediye etti. Başkan Doğan aynı zamanda Fatih Portakal adına dikilmiş 3 fidanın ise belgesini vererek ünlü sunucuyu uğurladı.