PLASTİK FABRİKASI KÜLE DÖNDÜ

Denizli’de bir fabrikada çıkan yangın dakikalar içerisinde büyüdü. Çivril’de plastik kasa fabrikası olarak bir çok kişiye ekmek kapısı olan bir iş yeri küle döndü.

  • 30 Ocak 2019 - 06:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yangın, Çivirl’in Kızılcasöğüt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde A. B'ye ait plastik kasa fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler bir çok kişiye ekmek kapısı olan fabrikayı küle çevirdi.

Yangın, Çivirl’in Kızılcasöğüt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde A. B'ye ait plastik kasa fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler koca fabrikayı sardı.

Alevleri gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler, 12 araç ve 32 personelle yaklaşık 3 saatte yangını kontrol altına almayı başardı.

Bölgede güvenlik önlemi alan jandarma, yangının çıkış nedenini araştırıyor. Öte yandan yangında bazı kişilerin, görüntü almak isteyen basın mensuplarını tehdit ettiği öğrenildi.