PKK ELEŞTİRİLERİNE DENİZLİ'DEN CEVAP VERDİ

Dün Merkezefendi Kültür Merkezi'nde yapılan söyleşiye katılan Fatih Portakal hakkında iddia edilen PKK'ya teşekkür eleştirilerine cevap verdi.

  • 12 Ocak 2020 - 18:16
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik kapsamında Denizli'ye gelerek 'Türkiye'de Neler Oluyor?' adlı söyleşisini gerçekleştiren Fatih Portakal yoğun bir ilgiyle karşılandı. Salona sığmayan insanlar Merkezefendi Kültür Merkezi'nde 2 salon daha doldurdular ve sinevizyon eşliğinde söyleşiyi takip ettiler.

Söyleşinin bir kısmı soru cevap eşliğinde devam etti. FOX TV'nin sevilen sunucusu Fatih Portakal hakkında iddia edilen PKK'ya teşekkür etmesi ve sosyal medya üzerinde dönen asılsız suçlamalara bir kez daha bu söyleşide yanıt verdi.

CUMHURBAŞKANININ O SÖZÜ KORKUTMUŞ!

Seyircilerden birinin "Korkmuyor musunuz?" sorusuna cevap veren Portakal, yaşadığı tek bir olayın onu gerçekten korkuttuğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Portakal' mıdır 'mandalina' mıdır sokağa çağırıyor. Haddini bil. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır' diyerek Konya'da düzenlenen toplu açılış töreninde eleştirdiği Fatih Portakal o sözü duyduğunda korku duyduğunu ve "Fatih işte şimdi bu olaylar bir yere geliyor, dikkat etmelisin" diyerek kendisinin korku hissettiğini dile getirdi.

Bu yaşanan olayın ardından bir süre sadece evden işe, işten eve geldiğini dile getiren Fatih Portakal hayatını kısıtlayarak yaşadığını kaydetti.

KISITLI BİR YAŞAM ALANIM VAR

Sosyal medya üzerinden sözlerinin çarpıtılmasıyla ve kendisinin haksız ithamlarla suçlanarak tehditlere maruz kaldığını dile getiren Fatih Portakal; "Artık yaşam alanım kısıtlı. Belirli bir arkadaş çevrem var onlarla beraber gezmeyi ve vakit geçirmeyi seviyorum. Sosyal medya üzerinden de o arkadaşlarımla fotoğraflar paylaşıyorum. Fakat artık bu yaşanan olaylar sonrasında gittiğimiz yerlerden ayrıldığımızda fotoğraflar paylaşıyoruz ve daha dikkatli yaşamaya özen gösteriyoruz" dedi.

BAZI ARKADAŞLAR BENİM İÇİN BASIN AÇIKLAMASI YAPMIŞLAR

Sosyal medya hesapları üzerinden Denizli'de yapılan söyleşi programı ile ilgili linç kampanyası yapılan Fatih Portakal, Denizli'ye gelmeden önce Merkezefendi Belediyesi Meclis üyelerinin yapmış oldukları basın açıklamasından haberdar olduklarını dile getirdi. Ve bu konunun üzerine emniyet güçlerinin gerekli önlemleri aldığını kaydetti. Portakal o sözlerinde meclis üyeleri için "Bazı arkadaşlar gelmemden rahatsız olarak basın açıklaması düzenlemişler" sözlerini kullandı.

ARTIK AÇIKLAMAKTAN YORULDUM KİTABIMI GÖTÜRÜYORUM

Hakkında yapılan asılsız suçlamalarla ilgili artık açıklama yapmaktan yorulduğunu dile getiren Fatih Portakal, hakkımda cimer'e şikayetler yapılıyor savcılık çağırıyor ve artık üst üste bu olayların yaşanması nedeniyle açıklama yapmaktan çok yoruldum sözlerini kullandı. Portakal; "PKK'ya teşekkür etmişim, Teröriste Rahmet okumuşum. Öyle bir şey tabi ki yok ama artık bunları açıklamaktan da yoruldum. Savcılık bu tarz konularla ilgili beni çağırdığında bile bunları kaleme aldığım 'Aklımla Dalga Geçme' kitabımı yanımda götürüyorum ve orada bu konuları açıkladığım yerleri okuyorum. Savcılık da takipsizlik kararı veriyor" dedi. Portakal bu açıklamasıyla eleştiri yapanları kitabını okumaya davet etti.