PAÜ'DE YEMEK İHALESİ ÖNCESİ İDARİ PERSONELLER DEĞİŞTİRİLDİ

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin yemek ihalesinin bu dönem çıkacağı tarih netleşti. Fakat ihale öncesi Pamukkale Üniversitesi’nde önemli bir görev değişikliklerine gidildi.

  • 27 Temmuz 2023 - 15:38
  • Son Güncelleme : 28 Temmuz 2023 - 15:42

Pamukkale Üniversitesi tarafından EKAP aracılığıyla yayımlanan ihale duyurusunun detayları şu şekilde:

PAÜ Hastaneleri Taşımalı Yemek İhalesi’nin 21 Ağustos Pazartesi Günü saat 10.00’da PAÜ Sağlık Araştırma Ve Uygulama Merkezi Kınıklı Kampüsü Yeni Hastane Binası Zemin Kat Kınıklı – Pamukkale / Denizli adresinde gerçekleştirilecek. 

İHALE ÖNCESİ İDARİ PERSONEL DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ

Hazırlanan ihale şartlarının, kamu çıkarı gözetilmesi ve aksaklık olmadan işin yürütülmesi açısından önemle ele alındığı belirtilirken, yapılacak olan ihale öncesi Pamukkale Üniversitesi’nde ciddi görev değişikliğine gidildi. 

Haber merkezimizin ulaştığı bilgiye göre, Osman Dirmilli, Akıncı Taştan, Fatih Mangırcı, Mehmet İncetekin gibi yıllardır hastanede idari personel olarak görev yapan isimlerin görev yerleri değiştirildi. Yapılan değişimler akıllarda soru işareti uyandırırken, yapılacak olan ihale öncesi idari personel değişikliğine gidilmesinin sebebi ise cevapsız bırakıldı.

İHALENİN ŞARTLARI BELLİ OLDU

İhaleye girecek firmaların ihale tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış günlük en az; 2700 Adet En Az 4 Çeşit Tabldot Yemek, 900 Adet En Az 5 Çeşit Kahvaltı, 180 Adet En Az 5 Çeşit Diyet Kahvaltı, 270 Adet En Az 6 Çeşit Diyet Yemek, 100 Adet En Az 3 Çeşit R2 (Sulu Yemek), 270 Adet En Az 4 Çeşit Paket Yemek, 680 Adet En Az 1 Çeşit Ara Öğün üretim kapasitesi olduğuna dair kapasite raporlarının yanı sıra her türlü araç gereç ve personel standartlarına da uyması talep edilecek.