PATİFEST 2021'İN EN CESURU SÜTLAÇ OLDU

Pamukkale Belediyesi'nin düzenlediği Patifest, Denizli 2021 Pati Festivali birbirinden renkli görüntülere sebep oldu. Can dostlarıyla gönüllerince bir gün geçiren hayvanseverler arasında en dikkat çeken ise 11 yaşındaki Ege ve onun sevimli arkadaşı Sütlaç oldu.

  • 05 Eylül 2021 - 22:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale ilçesi, Kınıklı Mahallesi, 6007 sokakta bulunan AKUT Park'ta gerçekleştirilen 2021 Pati Festivali renkli görüntülere imza attı. Birbirinden farklı kıyafetler ve kostümlerle etkinliğe katılan hayvanseverler, can dostlarıyla birlikte düzenlenen yarışmalara katıldı. 


Hayvan haklarına farkındalığı arttırmak için düzenlenen etkinlikte, köpek eğitmeni Asım Sarıçiftçi hayvanseverlere bilgiler verirken, ilerleyen saatlerde sahne alan Grup Rota ise katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Yaklaşık 50 köpeğin ve sahiplerinin bulunduğu ve çeşitli aktivitelerin gerçekleştirildiği etkinlikte en çok dikkat çeken ise henüz 6 aylık olan kedi Sütlaç ve sahibi 11 yaşındaki Ege İpar oldu. 

Annesi Gamze Ünver ile etkinliğe katılan ve kedi dostu Sütlaç ile etkinliği seyreden Ege İpar, annesiyle birlikte bu etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Minik Ege; "Annem ile birlikte güzel bir haftasonu geçirmek için Patifest 2021'e katıldık. Burada tek kedi ise benim sevimli dostum Sütlaç. Sütlaç bu kadar köpeğin arasında olmaktan dolayı tedirgin olsada sanırım bugünün en cesur hayvanı seçilebilir" dedi. 

Anne Gamze Ünver ise etkinliği düzenleyen ve emek veren herkese teşekkürlerini iletti. Oğlu Ege'nin üç kuş, bir kara kaplumbağası ve evde festivale katılamayan iki kedisi daha olduğunu dile getiren Ünver; "Hayvanseverlerin bu tarz bir etkinlikle bir araya gelip hayvan hakları konusunda farkındalığa imza atması bizleri çok mutlu etti. Bizlerin güzel bir hafta sonu geçirmesine sebep olan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.



Haber Foto Galeri