PARA DOLU ZIRHLI ARAÇ KAZAYA KARIŞTI

Denizli’de zırhlı banka transfer aracı, otomobille çarpışınca olanlar oldu. Taklalar atan zırhlı aracın içindeki paralar etrafa saçıldı 7 kişide yaralandı.

  • 08 Eylül 2020 - 01:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale ilçesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, Pamukkale Mahallesi’ndeki bankalardan para toplayan zırhlı transfer aracı kent merkezine doğru seyir halindeyken, Fırat K. idaresindeki 45 SC 7871 plakalı otomobil kavşakta duramayınca kaçınılmaz kaza gerçekleşti ve zırhlı para transfer aracıyla çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile zırhlı araç taklalar attı ve araçta bulunan paralar havaya savruldu. Olaya tanık olanların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Fırat K. idaresindeki otomobilde bulunan 5 aylık bebeği, eşi ve iki kuzeni sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Taklalar atan zırhlı araçta ise sürücü Hüseyin Görgülü ayakta muayene edilirken güvenlik görevlilerinden Kadir Hız, araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu belinde platin takılı olduğu öğrenilen Hız, sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtarıldı. İki araçta toplamda 7 kişi yaralı olarak çevre hastanelere sevk edildi.

Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.