PAMUKKALE'NİN NABZINI MUHTARLARLA TUTUYOR!

Ali Rıza Ertemur, Pamukkale'yi Geziyor: Muhtarlarla Buluştu, Güvenli Bir Pamukkale İçin Söz Verdi!

  • 10 Şubat 2024 - 17:47
  • Son Güncelleme : 10 Şubat 2024 - 17:53

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Pamukkale Belediye Başkan adayı Ali Rıza Ertemur, seçim kampanyası çerçevesinde saha çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaparak, ilçe örgütüyle birlikte mahalle mahalle dolaşmaya başladı. Ertemur, gerçekleştirdiği ziyaretlerde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi.


Pamukkale'nin çeşitli mahallelerini kısa süre içerisinde gezen Ertemur, Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı, İncilipınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Aycan, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Oruçoğlu, Kınıklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kalay, Kuşpınar Mahallesi Cavit Tığraklı, Siteler Mahallesi Muhtarı Derya Gökdoğan ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selda Karan'ı ziyaret etti.


Özellikle Pamukkaleli muhtarların güvenlikle ilgili taleplerine kulak veren Ertemur, başkanlık dönemi boyunca daha güvenli bir Pamukkale vaat etti. Mahalle muhtarlarının güvenlik kamerası taleplerinin ise 31 Mart yerel seçimlerinin ardından atılacak ilk adım olacağını vurguladı.


Ertemur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Hizmetten mahrum Pamukkalemizi toplumcu ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak için sahadayız. Bu amaçla en kıymetli çözüm ortaklarımız olan muhtarlarımızla bir aradayız. Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı, İncilipınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Aycan, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Oruçoğlu, Kınıklı Mahallesi Muhtarı Yaşar Kalay, Kuşpınar Mahallesi Cavit Tığraklı, Siteler Mahallesi Muhtarı Derya Gökdoğan ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selda Karan'ı ziyaret ettik. Bu kez de muhtarlarımızla 'Gönüller Birleşir Pamukkale Değişir' dedik..."