PAMUKKALE’NİN CADDE VE SOKAKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Pamukkale Belediyesi, corona virüs nedeniyle ilçe genelindeki dezenfektasyon işlemlerine devam ediyor. Vatandaşların kullandığı hemen her yer dezenfekte edilirken, cadde ve sokaklarda da çalışma başlatıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Corona virüs ile ilgili belediye olarak yapmamız gereken ne varsa fazlasıyla yerine getiriyoruz” dedi.

  • 18 Mart 2020 - 14:05
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın hayatına mal olan corona virüsten korunmak için Pamukkale Belediyesi yoğun mesaisine devam ediyor. İlk olarak hizmet binalarını dezenfekte eden Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki 187 cami, 600’e yakın park, 130 okul binası, ilçe sınırları içindeki kamu binaları ile KYK yurtları, polis ve jandarma karakolları, PTT şubeleri ve sağlık ocaklarının tamamı dezenfekte edildi. 11 araç ve 37 personelle gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden ekipler, cadde ve sokakları da dezenfekte ediyor. Akşam saatlerinde başlayan çalışmalarda her gün 2-3 mahallede dezenfekte çalışması gerçekleşecek. Planlama dahilinde ilçedeki tüm cadde ve sokaklar temizlenmiş olacak.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, corona virüsü ile ilgili olarak tüm ülke gibi kendilerinin de teyakkuzda olduklarını belirterek, “İlk günden itibaren hemen her ortamı dezenfekte etmek için yoğun mesai harcıyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın sık kullandıkları ortamlar başta olmak üzere hemen hemen her yeri dezenfekte ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar hizmet binalarımız, okullar, parklar, sağlık ocakları, PTT şubeleri, camiler, polis ve jandarma karakolları, yurtlar ile kamu binaları dezenfekte edildi. Artık cadde ve sokaklarda da dezenfekte edilmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı’nın corona virüs ile ilgili uyarılarını dikkate alarak kişisel korunma yöntemlerini uygulayalım. Bu sıkıntılı dönemin geride kalacağına inanıyorum” dedi.