PAMUKKALE'DE ALT YAPIDA SONA GELİNDİ ŞİMDİ SIRA ÜST YAPIDA

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesinde yapılan alt yapı çalışmalarında sona gelindiğini dile getirerek üst yapı çalışmalarının başladığını kaydetti.

  • 07 Şubat 2021 - 13:38
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan alt yapı çalışmalarında sona gelindiğini dile getirdi. Başkan Örki yapılan ihaleler sonucu üst yapı çalışmalarının bu yazın sonuna kadar biteceğini duyurdu.

Cuma günü yapılan belediye meclis toplantısında verilen arada meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulunan Başkan Örki, Fatih ve Deliktaş mahallelerinde üst yapı çalışmalarına başlanacağını dile getirdi. Alt yapı çalışmalarında verdikleri destek nedeniyle büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan ve ekibine teşekkür eden başkan Örki, "Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve sabırla çalışmaların bitmesini bekleyen Pamukkaleli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları zorlu bir süreç. Bu sürecin sonuna geldik. Üst yapı çalışmalarını da bu yaz sonuna kadar bitirip yorgun düşen parklarımızı elden geçireceğiz. Fatih ve Deliktaş mahallelerinde üst yapı çalışmalarımız başladı. Aktepe ve Karşıyaka mahallerimizin ihaleleri yapıldı. İki haftaya incelemeler tamamlanıp çalışmalar başlayacak" dedi.