PAMUKKALE DEVA'DAN KONGREYE DAVET

Deva Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Fatma Hanım Subaşı gazetecilerle bir araya gelerek ilçe kongresine çağrı yaptı.

  • 25 Kasım 2020 - 12:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Deva Partisi Denizli’de kongre sürecine başladı. Pamukkale İlçe Başkanı Fatma Hanım Subaşı bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyerek Pamukkale 1.Olğan İlçe Kongresine çağrı yaptı. İlçe Başkanı Subaşı “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın öncülüğünde Deva Partisine gönül vermiş kişilerden seçilen ve milletimize hizmet etme yolunda başarılar sergileyecek olan arkadaşlarımla, partimizin kurulduğu günden itibaren belirli aralıklarla bir araya gelerek, ülke gündemini ve yerel sorunlarını etraflıca değerlendirme imkânı bulmaktayız.

Bunlardan bazıları özgür, adaletli, güvenli, ekonomik ve sosyal refah düzeyi gelişmiş bir Pamukkale ilçesi için alanlarında uzman üyelerimizle nasıl yollar izleyeceğimizdir.” dedi.

“HÜKÜMET KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DUR DEMELİ”

İlçe Başkanı Subaşı 27 Kasım Cuma günü saat 14:00’da yapılması planlanan Pamukkale ilçe kongresine herkesi davet etti. Subaşı ayrıca 25 Kasım Kadın Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla “Kadınların yaşam hakkının sona erme korkusu olmadan özgürce yaşadığı bir Türkiye için mücadelemiz sürecek.  Hükümet kadına yönelik şiddete dur demeli. Partimizde yüzde 35 kadın olma zorunluluğu vardır.” Diyerek açıklamayı sonlandırdı.