ÖZTÜRK'ÜN O SÖZLERİNE KARŞI SESSİZ KALMADILAR!

Denizli'de dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in mitingi sırasında, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk'ün attığı tartışmalı bir tweet gündemi sarsıcı bir şekilde etkiledi. Tweet, siyasi nezaketle bağdaşmayan bir üslupla CHP'ye yönelik eleştiriler içeriyordu.

  • 24 Mart 2024 - 12:53
  • Son Güncelleme : 24 Mart 2024 - 13:01

Yasin Öztürk'ün tweetinde, CHP'nin Denizli'deki seçim stratejisine ilişkin iddialı ve aşağılayıcı ifadeler yer alıyordu.


İYİ Parti adayı, CHP'nin eski ortaklarına hitaben sarf ettiği sözlerle tepki çekti ve CHP'ye yönelik eleştirilerde bulundu. Bu tweetin ardından CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı sessiz kalmayarak sert bir şekilde yanıt verdi ve İYİ Parti adayını temiz bir üslup kullanmaya davet etti.


CHP Denizli Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca da sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi ve siyasi nezaketin ve vefanın önemine vurgu yaparak İYİ Parti adayının Genel Başkanlarına yönelik sözlerini eleştirdi.


Ancak CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'un bu olaylar karşısında sessizliğini koruması dikkat çekti.

Siyasi arenada yaşanan bu gerginlik, seçim atmosferini daha da gererken, siyasette nezaket ve vefanın önemi bir kez daha tartışma konusu oldu.