ÖZTÜRK YİNE AYAR VERDİ

Fatih Portakal'ın Denizli söyleşisini eleştirenlere tepki Vekil'den geldi

  • 09 Ocak 2020 - 08:43
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Belediyesi'nin FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ı söyleşi için Denizli'ye getirmesini eleştirenlere tepki gösterdi.

FOX TV'nin Ana Haber Bülteni spikeri Fatih Portakal, 11 Ocakta Denizli'ye geliyor. Portakal Merkezefendi Kültür Merkezindeki 'Türkiye'de neler oluyor?' isimli  söyleşide Denizlililer ile buluşacak. 

"Şeniz Doğan'a tepki"

Portakal'ın Denizli'ye gelecek olması basında geniş yer bulurken sosyal medyada da gündem oldu. Bazı kesimler Portakal'ın geleceği için sosyal medyada mutluluklarını dile getirdi bazı kesimleri ise yaptıkları yorumlarla Merkezefendi Belediyesi'ni ve Başkan Şeniz Doğan'ı eleştirdi. 

"AK Partililer saldırıyor"

Eleştirilere en büyük tepki İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ten geldi. Öztürk, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "FOX TV'nin Ana Haber Bülteni spikeri Fatih Portakal'ı çağırdı diye Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a AK Partililer sosyal medyadan saldırıyor. Ne yapsaydı? Zıp zıp zıplayan A Haber sunucusu  Erkan Tan'ı mı getirseydi? Şunu anlayın artık; döneminiz bitiyor. Fazla zıplamayın" ifadelerine yer verdi.