ÖZGE KARA'NIN YORUMUYLA HAFTALIK BURÇ YORUMU

  • 22 Ocak 2020 - 04:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Geçtiğimiz hafta Merkür kova burcuna geçmişti. Güneşte kova burcunda olmasıyla birlikte hızınızı alamayacak esip gürleyeceksiniz. Maddi anlamda zorluk yaşadığınız bu sınama döneminden çıkıyor şimdi ise beklentilerinizi karşılayacak yeni adım ve sözleşmelere güçlü imzalar atıyorsunuz. Mevcut konumda ki işinizi değiştirebilir. Geçmişte kalan sizi yıpratan ilişkileri hayatınızdan çıkarabilir. Yeni bir ilişkiyi ise evlilik ile taçlandırabilirsiniz. Acele karar vermeyin bu hafta cesur ve her şeyden emin olsanız da hata yapmaya açıksınız. Ani hareketler ve kasık bölgelere dikkat!

Boğa: Siz sevgili boğalar 2019 ortalarından itibaren en çok iş ve ilişkilerde zorluklar yaşadınız. Şimdi ise güneşin kova burcuna geçmesiyle işsizler iş bulacak okul eğitim ve ilişki konularında daha emin kararlar alacaksınız. 2019 öğretici bir yıldı dersinize iyi çalıştınız ve geri de bıraktınız yalnız sağlık konusunda biraz daha tedbirli olmalısınız özellikle solunum yolu enfeksiyonlarına karşı dikkatli olun!

İkizler: Sevgili ikizler burçları sizler için bu hafta şans dolu bir hafta olabilir beklenmedik bir yerden para akışı alım satım ve ya hayatınızın aşkının karşınıza çıkması olası. Ani evlenme kararı güzel teklifler yada ilk görüşte aşk sizler için bu hafta hiçbir şey imkansız değil. Borç alış verişin de dikkatli olmalısınız. Mevcutta anlaşamadığınız, zorla yürüttüğünüz, her şeyi sizin üstlendiğiniz bir ilişkiniz varsa, daha özgürlükçü yaklaşabilirsiniz. Sağlıkta kilo artışına dikkat edin.

Yengeç: Siz sevgili yengeç burçları geçmişten önünüze sunulan bir hesaplaşma yaşadığınız eski bir sevgiliniz geri dönüş yaptıysa ve ilişkiniz saman alevi gibi yanıp söndüğüne şahit olduysanız üzülmeyin neyse ki ex den next olmaz bunu anladınız. Evli olan yengeç burçları evliliğin de yenilikçi olacakları ilişkilerine heyecan katacakları bir haftadalar. İlişkisi olmayan yengeçler içe dönüp kendinizi keşfedeceğiniz içinize atma sıkılgan kolay tavır alma yönlerinizi törpüleyeceğiniz bir haftadasınız. Lütfen, sizden ricam: 'kendinizi çok yargılamayın'. Nefes alıp verme bozuklukları yaşayabilirsiniz yavaş yavaş geçecek sağlığınızı sakinliğiniz ile koruyun!

Aslan: Siz sevgili aslanlar, bu hafta gündeminizde yuva kurma ya da çocuk sahibi olma konularında. Düşünceniz biraz daha ciddiyete dayalı olacak. ani gelişen olaylar canınızı sıksa da yakınlardan gelen mutluluk yüzünüzü güldürecek. Sizi mutlu eden bir ilişkiyi evlilik ile taçlandırabilirsiniz. Yalnız sevginizi gösterirken karşılık beklemeden ya da onun sevgisini ölçmeden sevin. Kendinizi onun sizi sizin kadar sevmediğini sorgulayacağınız bir hafta. Sağlıkta kendi kendinize kuruntu yaparak modunuzu düşürmeyin!

Başak: Siz sevgili başaklar her zaman kendi sorunlarını kendileri çözen bir burçsunuz. Aynı zaman da başkaların sorunlarına isteklerine kolayca yardımcı yandaş oldunuz. Bu hafta biraz daha çevre ilişkilerinden kendinizi soyutlayacak ve başkalarına değil kendi öz benliğinize yolculuk yapacaksınız. 'Ben kimim', 'Ben bu evin hangi köşesiyim', 'İhtiyacım olan ne', 'Ne kadar mutluyum' gibi soruları kendinize sık sık sorarken yakalayabilirsiniz kendinizi. Siz çok düşünceli ve donanımlı bir burçsunuz o yüzden sizi sizden başka kimse çözemez ve anlayamaz. Size tavsiyem küçük bir kağıda başkalarına aktaramadıklarınızı yazıp onu yakmanız bu size iyi gelecektir!

Terazi: Sevgili teraziler bu hafta aşk ve çevre ilişkinizde şanslı bir haftadasınız. Bol bol gezecek öğrenecek öğreteceksin. Sosyal hayatınız daha aktif olacak, yeni seyahat ve hobilerde değişik aktiviteler de kendinizi bulabilirsiniz. Aniden ödenmesi gereken bir borç karşınıza çıkabilir, geçici bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. İşsiz olanlar iş bulabilir veya kendi iş alanını oluşturabilirsiniz. Aşırı yemek ve tatlıdan kaçının enerjinizi dengede tutun!

Akrep: Sevgili akrep burçları kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını bulacaksınız. Erkek figürleri ile çatışmalar olabilir. Abi, baba, eş, sevgili ve ya ortak iş alanlarında ki erkek figürleriyle anlaşamama dediğim dedik olanların etkisi altına gireceksiniz ve doğru olsa bile dedikleri yanlışlarınızı savunacaksınız. İnatçı olmaktan vazgeçmelisiniz. Şehir, iş ve ev değiştirme gündeminize aniden oturabilir. Maddi konularda zorluk çekseniz de aşk hafta sonu yüzünüze gülecek. Venüs ve Jüpiter'in olumlu açısı sizin ruhunuzu sarıp sarmalayabilir. Sağlık konusunda kavgalardan kaçının sindirim sisteminize dikkat edin!

Yay: Sevgili yaylar; huzursuz geçen 2019 yılından sonra artık her hafta bir tık huzura yaklaşacağınız enerjiler ile dolusunuz. Artık ilerlemeyen planlarınız hızlı hızlı geliştiğini gelişirken sizi ne kadar dönüştürdüğünü fark edebilirsiniz. Küslerle barışabilir daha yardım sever yönünüz ortaya çıkabilir. Daha girişken daha güçlü olabilirsiniz. beklemede kalmış iş ve finansal konular çözümlenebilir. "Armut piş, ağzıma düş" olmayacak tabi biraz hareket zamanı. İyi ölçüp değerlendirmelisiniz, ikilem de kaldığınız zamanlarda lütfen güvendiğiniz kişilerden destek alın, onların gözünden bakın. Öyle kararlaştırın yani, bu hafta çok iyi bir dinleyici olun. Hafta sonu Venüs'ün burcunuz ile uyumlu açısı zorlandığınız her konu da sizi şifalandıracaktır. Sağlıkta dikkat etmeniz gereken ayak ve eklemler ani hareketlerden kaçının!

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu hafta yine şans sizden yana. Geçtiğimiz yıl ortalarından bu yana geçmişinize şöyle bir bakın neler değiştiğini göreceksiniz. Evlendiniz, boşandınız, kayıplar yaşadınız, ev aldınız, hatta kilo verdiniz. Değiştiniz. Kimileriniz bi an da vazgeçerken kimileriniz gerçek sevgiye tamamen bağlandınız. Evlenme kararı aldınız. Eğer iş kurmak gibi bir fikriniz var ise hafta ortalarında güzel haberler sizi bekliyor. Yalnız çevrenizdeki yanlış arkadaş ilişkilerinizi fark edebilir yakın arkadaş ilişkilerini sorgulama ve sonlandırmalar yaşayabilirsiniz. Herkese güvenmek bu kadar kolay olmamalı. Bu yönünüzü değiştirmelisiniz. Aldanmalara, aldatılmalara dikkat edin sağlığınızı korumak için meditasyon yapıp bol bol su için!

Kova: Sevgili kovalar doğum gününüz kutlu olsun! uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmadığınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Çok çabaladınız, çok yoruldunuz, elinize ne geçtiyse geldiği gibi gitti. Güneş bir ay burcunuzda misafir olacak. Işıl ışıl parlayacağınız bir haftaya giriş yaptınız. Artık doğruyu yanlışı biliyor, hak edene hak ettiği değeri veriyorsunuz. Bu sizin için çok zor biliyorum. Çünkü herkesi eşit seven bir yönünüz var. Ama artık sizi sömüren insanlara kırmızı çizgiyi çoktan çizdiniz bile. Gelir ve giderlerde çok zorlanmıştınız ama korkmayın! Beklenmedik bir yerden biri yardım ve ihtiyaçlarınıza koşabilir, yüzünüzü güldürebilir. Artık kendinize özel alan yaratıp ruhunuzda ki negatif enerjiden arınıp güneşin verdiği sevgi dolu enerjiyle yerini doldurmalısınız. Bol bol bitki çayı için!

Balık: Sevgili balıklar, karamsar düşüncelerinizi bir kenara atıp bugünü değerlendirmeniz gereken bir haftadasınız. Aksini yaparsanız hiç bir şey elde edemezsiniz. Kendinize ben güçsüzüm başaramam demeyi bırakın. Şanslar ayağınıza geliyor ama karar verirken kaçırıyorsunuz. Yeni başlangıçlardan korkmayın. Değişime şans verin, içinize atmayın. Ağlarken gülecek gülerken ağlayacaksınız. İlgi alaka bekleyebilir en çok sizden konuşulmasını isteyebilirsiniz. Hafta sonu biraz daha net kararlar verebilir çevredeki herkesi şaşırtabilirsiniz. Duygusallıktan dolayı çıkan ben sevilmiyorum tavrını kavgaya dönüştürüp kendi modunuzu kendiniz düşürebilirsiniz. Sağlıkta bel ve kasıklara dikkat!