ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Merhaba sevgili arkadaşlar öncelikle bu hafta bitmesi gereken ne var ise bitti sakın üzülmeyin gelecek hafta yengeç burcunda olacak olan yeni ay öncesi temizlik yapılıyor ve size daha güzel bir başlangıç hazırlıyor sabredin. Ve bu hafta alışılmışlığın dışında güzel bir haftaya adım atıyoruz. haftaya ayın boğada ki misafirliğe ile güne daha konforlu keyfimize düşkün olarak başlıyoruz. Ay koç’u geride bırakıp, boğa’ya misafir olduğunda, bizi rahatsız eden, huzurumuzu bozan ve dikkatimizi dağıtan şeyler önemini yitirmeye başlar. Sabırlı ve gayretli davranarak konforumuza öncelik vermek isteriz. Onun haricinde Merkür retrosu da bitti gözümüz aydın :) işe yaramayan insanlar, mantıksız bir şekilde biten ve geri dönenleri bugün tamamen yolcu ettik. Yeni başlangıçlar, anlaşmalar, yatırım yapmak için güzel birgün. Yine özellikle bugün iştahımız fazlasıyla açık olabilir. Ay, Boğa burcundayken özellikle şekerli ve bol kalorili yiyecekler iştah kabartacak demektir. Zaten zar zor diyete başlamış olan hanımlarımız transit etkisini bir uyarı olarak alıp, 2 gün boyunca iştahlarına boyun eğmekten kaçınsınlar derim! İpin ucunu kaçırmamakta fayda var : ) Ay Boğa burcundayken sinüsler, kulak, boyun ve boğaz bölgesiyle ilgili sağlık sorunlarına yatkınlık verebilir. Şeker alımı azaltılmalı aşırıya kaçılmamalıdır. Bu hafta yeşil , toprak, mavi tonlar ruhumuza iyi enerjiler verecektir. Güzel ve huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle sağlıcakla kalın...

  • 13 Temmuz 2020 - 07:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ateş gurubu (koç-yay-aslan)

Koç Burcu: Bu hafta özel hayatınızda kalıcı ve net olmayan ilişkilerinizde bozulmalar ve sorunlar su üstüne çıkabilir. Fikirlerinizde negatif ve olumsuz olabilir, kolay kavga çıkarmaya veya karşı taraftan bu etkileri görmeye açık duruma gelebilirsiniz. İş hayatınızda Salı ve Çarşamba günleri keyfinizi arttırabilirsiniz. Yeni fikirler ve projeler, kafanızdaki düşüncelerin size yeni anlamlarla geriye dönmesi söz konusu. Bir yandan da bugünlerde biri karşınıza geldiğinde o işi kaçırmamak için tutulamayacak sözler altına girmemeye çalışın. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak, yeteneklerinizi ortaya koyarak, dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Aslan Burcu: Bu hafta aile içinde kadın-erkek ilişkilerinizde birtakım anlaşmazlıklar ve sıkıntılar ortaya çıkabilir. Siz karşı tarafı anlamakta zorlanabilir, karşı tarafın da sizi anlamakta zorlandığına şahit olabilirsiniz Bu hafta ailenize vereceğiniz sözler konusunda dikkatli olmalısınız. Bir yandan da güzel gelişmeler karşısında sevdiklerinize karşı yelkenleriniz çabuk suya inecek. Bu yüzden de önemli sözler altına girebilirsiniz. Hafta sonu aile hayatınızda ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Aile büyüklerinizle olan konuşmalarınızda onları gözünüzde fazlasıyla büyütebilir, onlara gerçekçi yaklaşmayabilirsiniz.

Yay Burcu: Bu hafta parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kadın-erkek ilişkilerinizde de bu konulardan kaynaklı olarak anlaşmazlıklar oluşabilir. Yine bu hafta başına denk gelen parasal adımlarınız da gözünüzü dört açın geri dönmeyecek borçlar verebilirsiniz. Para işlerinizde aşırı iyimserliğe, hesap kitap yapmadan hareket etme isteğinize dikkat etmelisiniz. Salı günü çevrenize vereceğiniz sözlere dikkat edin. Başınızdan büyük işlere kalkışmayın. Bir yandan da bu haftaiçinde iş hayatınızda parasal konularda iş gücünüzü doğru ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

Toprak gurubu (boğa-başak-oğlak)

Boğa Burcu: Bu hafta arkadaşlarınızla yaptığınız işlerde bir takım bozulmalar söz konusu olabilir. Bu süreçte önemli yatırımlardan, anlaşmalardan kaçınmak, önemli olacak. Bazı noktalarda sizi zorlayan etkiler olmasına rağmen, bazı noktalarda da çok çabuk toparlanabilirsiniz sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar. Bir yandan da aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler veya evliyseniz, çocuğunuz varsa, çocuğunuzla olan güzel bağlantılar, hayatı daha keyifli algılamanıza sebep olabilir ve var olan sorunları çok daha kolay atlatabilirsiniz. Yine bu hafta zaman zaman ilişkilerinizde bir takım sıkıntılar ve problemler yaratmaya meyilli olacak. Onlar tarafından kullanılmamaya ya da onları kullanmamaya özen gösterin.

Başak Burcu: Bu hafta ortaklaşa işlerinizde sanatsal konular hızlanıyor. Sevdiğiniz insanın hayatındaki ilişkilerde birtakım dağılmalar, kararsızlıklar, yönünü bulamama gibi etkilerde devrede olacak. Yine de ona karşı anlayışınız çok yüksek. Pazar gününden sonra ortaklaşa parasal konularda daha fazla kendinizi ortaya koyacaksınız. Hesap kitap yapmak, maddi durumunuzu gözden geçirmek, ortaklaşa atılacak adımlara karar vermek kafanızı meşgul edebilir. Yine bu hafta ilişkilerinizde kararsızlık gündemde olacak Konuşulanlarla yapılanların bir olmadığını göreceksiniz ve bu da sevdiğinizle sıkıntılı iletişimleri ve sorunları karşınıza getirebilir ilişkisinde uzun zamandır çaba harcayan başak burçları ilişkilerini sonlandırabilir.

Oğlak Burcu: Bu hafta kadın-erkek ilişkilerinde iletişim halinde olduğunuz insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Hem kişisel ilişkilerinizde hem iş ilişkilerinizde bu hafta başı dikkat edin çünkü bazı işlerinizde kopmalar, negatiflikler, sıkıntılar ve sorunlar oluşabilir. Bir yandan da haftaiçinde fikirsel olarak durumları çok çabuk toparlayacaksınız. Yeni alternatifler, yeni oluşumlar, karşınıza çıkacak yeni fırsatlar size yön değiştirebilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde onlara karşı fazlasıyla yumuşak olacaksınız. Bu yüzden yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız kadınlarla olan bağlantılarınızda bu günlerde dikkatli olmalısınız. Bazen sömürülüyor ya da bazen kolay kandırılıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu Pazar itibarıyla artık kimliğinizi ailevi konulara kaydıracaksınız. Onlarla bir arada olmak, konuşmalarınızı artırmak, aileniz ve eviniz için bir şeyler yapmak önemli olacak.

Hava gurubu (ikizler-terazi-kova)

İkizler Burcu: Bu hafta ikili ilişkilerde ve toplumsal konularda biraz sıkıntılar yaşayabilir, kendinizi yalnız hissedeceğiniz, düşünce ve fikirlerinizin desteklenmediğini göreceğiniz birkaç gün geçirebilirsiniz. Toplum önünde ortağınızla olan konuşmalarınıza ve anlaşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Aile içindeki iletişim gergin akabilir ve insanların birbirini anlaması bu süreçte zorlaşabilir. Yine anlaşmaya dayalı işlerinizde önemli kararlara imza atmamaya özen gösterin. Bir yandan da hafta içinde iş ve kariyer hayatınızda güzel gelişmeler altında olacaksınız. Ailenize parasal yönden yardım ediyor olmanız, onlara bir anlamda el-ayak uzatmanız kendinizi iyi hissettirecek.

Terazi Burcu: Bu hafta Aşırı iyimser tavırlarla, hayatı daha genişten gören gözlerle biraz bol keseden atmaya ve tutamayacağınız sözler vermeye hazırsınız. Bir yandan şanslı ve iyimsersiniz ama bu tarihte ağzınızdan çıkanları kulağınızın duymasına çalışın. Hafta sonu sağlığınızda, özellikle yeme-içme durumlarınızda biraz abartı söz konusu olabilir. Hafta başı hazırlanmanız gereken bir iş varsa bu işle ilgili fedakarlıkları üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat edin ve iş arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı gözünüzde çok fazla büyütmeyin. Pazar gününden sonra daha çok özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklanacağınız bir döneme giriş yapacaksınız.

Kova Burcu: Bu hafta maddi anlamda güzel gelişmelerden, belki de eşinizin, partnerinizin hayatındaki güzel oluşumlardan kaynaklı olarak durumları toparlayacaksınız. Yine bu hafta içinde etrafınızdaki insanlara da bu konularda yardım etmekten ve kendi gücünüzü göstermekten hoşlanacaksınız. Bir anlamda çevreniz de sizi takip ediyor olacak. Pazar günü, parasal konularda fedakârlıklarla, aşırı iyimserlikle atılacak adımlara dikkat edin. Bu süreçte önemli parasal girişimlerden kaçınmalısınız çünkü hayata çok da gerçekçi bakmayacaksınız. Bir yandan da bu Pazar itibarıyla yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önem kazanmaya başlayacak. İletişimsel işlerinizin üzerine düşebilirsiniz.

Su gurubu (yengeç - akrep - balık)

Yengeç Burcu: Bu hafta özellikle iş hayatınızda kendinizi ifade ederken, daha az samimi olduğunuz insanlarla olan konuşmalarınızda birtakım zorlanmalar, sıkıntılar, entelektüel paylaşımların bozulması gibi etkiler söz konusu olacak. Yine bu hafta itibarıyla sevdiğiniz insana yol göstermek, gücünüzü onunla beraber etkili bir şekilde ortaya koymak önem kazanıyor. Bir anlamda yakın çevrenizdeki insanlar, özel hayatınızla ilgili konularda size yardımcı olabilirler. Pazar günü kimliğinizi ve kişiliğinizi kariyer alanında ortaya koymaya çalışacağınız bir sürece giriyorsunuz. Aynı zamanda eğitimsel konularda, yeni tanışacağınız insanlar konusunda dikkatli adımlar atabilir, tedbirli davranabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu hafta karşınıza çok değişik fırsatlar gelebilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız farklı bir teklifle; abartılı, fazla iyimser ve fazla rahat olabilirsiniz. Yine bu süreçte etkili iletişiminizle etrafınızdaki insanların bir şekilde başını döndürebilirsiniz. Hafta içinde hem çevrenize iletişimsel konularda hem de çevreniz size hayatınızla ilgili konularda şans getirecek, yol gösterecek ve bir anlamda yukarıya taşıyacak. Pazar günü, aşk hayatınızda romantik etkiler altındasınız. Eğer hayatınızda bir insan varsa ona karşı aşırı fedakar ve anlayışlı olacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa da içgüdülerinizin gösterdiği yolla, kalbinizden gelen sesle karşınıza çıkan insana deli gibi âşık olabilirsiniz. Parasal alanda riskli yatırımlardan uzak durun!

Balık Burcu: Bu hafta özel hayatınızda keyifli oluşumlar söz konusu. Karşı tarafa sunacağınız ve karşı taraftan göreceğiniz fırsatlar çeşitli olabilir. Yalnız, tutamayacağınız sözler altına girmemeye özen gösterin. Özel ilişkiler ve sosyal çevre anlamında destekleneceksiniz. Güçlü insanlardan göreceğiniz yardımlar, ortaklaşa işlerinizde güzel ve kalıcı adımlar atmanıza neden olabilir. Psikolojik konularda alacağınız bir danışmanlık varsa bu süreçte kendinizi iyi hissedecek ve başkalarına da aynı şekilde yardım edeceksiniz.