ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU (30 MART - 5 NİSAN)

  • 30 Mart 2020 - 14:17
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

KOÇ (21 Mart-21 Nisan)
Sevgili koçlar bu hafta finansal alanlarda şanslı etkiler mevcut miras-para yardımları aile veya dost desteği görebilir veya sizler yardımlarına koşabilir siniz. Salı günü Aşkta gerginlik ve iletişim sıkıntıları çekebilirsiniz ayrılıklar anlaşmazlıklar meydana gelebilir . Hafta sonuna doğru ay aslan burcuna geçiyor iletişiminiz şifalanıyor ve güçleniyor Eğitim de yarım kalmış bilgi eksikliklerini tamamlayabilirsiniz. sağlıkta üst solunum yollarına ve kasık ağrılarına dikkat..

BOĞA (22 Nisan-21 Mayıs)
Sevgili boğalar bu hafta otorite desteği yakın gelir kaynakları yardımlaşma ve sorumluluklarınız artıyor. Perşembe günü yakın çevreden birinin kaybı değişen düzen, ayrılık ve kopuş meydana gelebilir. Pazar gününe kadar dengeyi yakalamanız biraz yoracak sağlıkta panik atak, anksiyete aktif. aşkta anlaşmazlık ve gerginlikler oluşabilir sakin olun gerekirse bol bol dua ve meditasyonlar yapın.

İKİZLER (22 Mayıs-22 Haziran)
Sevgili ikizler bu hafta aşk ve ilişkilerde yeni kararlar alabilirsiniz. ilişkiyi şifalandırmak yerine büyüyen kavgalar meydana gelebilir öyle ki kendinizle bile kavga edebileceğiniz herşey üzerinize üzerinize geliyormuş gibi ve hiç bir sonuca varamıyormuş gibi hissedebilirsiniz neyse ki bu geçici bir süreç. baba ve otoriter kişilerle sorunlar büyüyebilir onlara karşı daha hassas olabilirsiniz. hafta sonuna doğru çözüme kavuşabilir hiç yaşanmamış gibi kolay unutabilirsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)
Sevgili yengeçler bu hafta ilişkilerde kopuş ve krizler meydana gelebilir. Yarım kalmış kapanmamış eski konular ortaya çıkabilir. İş ve çalışma alanında kolaylık maddi destekler gelir artışları olabilir. Hafta sonuna doğru içinize çekilip kendinize zaman ayırabilir hobilerinizle vakit geçirebilirsiniz. Sağlıkta sindirim sisteminize dikkat.

ASLAN (23 Temmuz-23 Ağustos)
Sevgili aslanlar bu hafta aşk ve ilişkilerde olumlu etkiler mevcut. Çocuklarınız ile ilgili konular veya çocuk sahibi olma konularıyla ilgilenebilirsiniz . Hafta sonuna doğru kazanç ve yakın gelirde şans etkili olurken eş ve akrabalar arasında gerginlikler yaşayabilirsiniz sağlıkta kas ağrılarınız meydana gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)
Sevgili başaklar bu hafta ev ile alakalı yenilikler taşınma veya yer değişikliği, Ev alım-satım konuları aktif. Ebeveynlerin ve çocukların sağlığına dikkat. Şans para akışı açık hafta sonuna doğru kendinizi daha iyi ifade edebilir geçmişte kalan konularla tekrar yüzleşme eğiliminde olabilirsiniz. Sağlıkta beslenmenize dikkat edin zehirlenmelere dikkat.

TERAZİ (24 Eylül-23 Ekim)
Sevgili teraziler bu hafta aşk ve ilişkilerde krizler ayrılık kararları alabilir ani bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Yasak aşk veya gizli konuların ortaya çıkması keyfinizi kaçırabilir. Finansal ve para akışında şanslı etkiler olsa da ani bir borç ortaya çıkabilir elinize geçen para geldiği gibi gidebilir. Sağlıkta bel ve kasık ağrılarına dikkat..

AKREP (24 Ekim-22 Kasım)
Sevgili akrepler bu hafta çarşamba gününe kadar ilişkiler ve aileniz ön planda olacak. aile içi yardımlaşmalar yapabilirsiniz. hafta sonuna doğru eğitim de yarım kalmış konular da zorluk yaşayabilirsiniz. kardeş ve eş kavgaları meydana gelebilir. Sağlıkta fazla duygusal hassas olabilir sindirim sisteminiz etkilenebilir.

YAY (23 Kasım-22 Aralık
Sevgili yaylar bu hafta çocuk sağlığı lgili konular hassas annelik duyguları baskın. Yakın çevre ilişkilerinde biraz kalp kırıcı olabilirsiniz. Para kayıpları gelirler de azalma oluşabilir. Paranızı iyi değerlendirin gereksiz yatırım ve harcamalara dikkat. Sağlık konularında dikkatli beslenmeli kilo alımına dikkat etmelisiniz eğitim alanlarında zorluk yaşayabilir motivasyonunuz düşebilir.

OĞLAK (23 Aralık-20 Ocak)
Sevgili oğlaklar bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor hafta sonuna kadar hassas, yorgun ve keyifsiz olabilirsiniz. Yakın çevreniz de strese dayalı kavgalar oluşabilir iki yüzlü insanların çevirdiği oyunlara şahit olabilir açığa çıkarabilirsiniz. Şanslı olduğunuz konular ise aşk ve evliliklerde güzel kararlar alabilir çocuk sahibi olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak-19 Şubat)
Sevgili Kovalar bu hafta ruhsal ve bedensel yorgunluktan dolayı sağlığınız hassas olabilir. Sosyal çevrede genişleme aktifleşme iyi bir iletişim gücü sizinle olacak. haftanın ilk gününden itibaren her yaptığınız konuşulacak sevecek ve sevildiğinizi hissedeceksiniz. Para konusun da şanşı arkadaş desteği ile göreceksiniz.

BALIK (20 Şubat-20 Mart)
Sevgili balıklar bu hafta finansal konularda aile içi gerginlik oluşabilir. Araç alım ve ya satımı vb kısa seyahatler gündeminizde olabilir. İş ve kariyer alanlarda şanslı geri dönüşümler meydana gelebilir enerjinizi yükseltebilir. Çocuk sahibi olma kararı alabilir veya var olan çocuğunuzla daha çok zaman geçirip daha çok ilgilenebilirsiniz. Kişisel gelişim ve şifalanma zamanı için hafta sonu uygun.